Γιατί η Μeghan Markle θα μπορούσε να γίνει η νέα Diana

Κυριακή 08 Απριλίου 2018

Κυριακή 08 Απριλίου 2018

Γιατί η Μeghan Markle θα μπορούσε να γίνει η νέα Diana

Φέτος, η βασιλική οικογένεια είναι τελείως διαφορετική. Η άφιξη του νέου μωρού του William και της Kate Middleton αναμένεται να ταράξει την ηρεμία που επικρατεί - άλλο, όμως, θα είναι το πρόσωπο της χρονιάς: Η Meghan Markle.

Μέσα σε λιγότερο από 3 μήνες μετά το πρώτο τους ραντεβού, ο Harry έπεσε στα γόνατα και της έκανε πρόταση γάμου, ενώ η συμπεριφορά του έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Με την ημερομηνία της τελετής να πλησιάζει όλο και περισσότερο, η μέλλουσα πριγκίπισσα γίνεται συνεχώς πιο αγαπητή και ξυπνά στο βρετανικό λαό αναμνήσεις ενός παλιότερου κατοίκου του Παλατιού, της Diana.

Οι συγκρίσεις μεταξύ των δύο έχουν γίνει περισσότερο από εμφανείς, καθώς οι δράσεις της Meghan θυμίζουν σε μεγάλο βαθμό εκείνες της μητέρας του Harry. Επισκέπτεται κρυφά νοσοκομεία και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, όπως έκανε και η τελευταία που, πολλές φορές, έπαιρνε μαζί και τους γιους της προκειμένου να δουν πώς είναι η ζωή έξω από τις πύλες του Kensington.

Ενώ στην αρχή περιμέναμε πως η Markle  θα δυσκολευόταν να προσαρμοστεί στο νέο της ρόλο, καθώς αρραβωνιάστηκε μετά από μόλις 12 ραντεβού χωρίς να γνωρίζει τι την περιμένει, φαίνεται πως αντεπεξέρχεται μία χαρά στα καθήκοντά της. Η έλλειψη καθοδήγησης που έχει, είναι η μεγαλύτερη ανατροπή στα χρονικά. Αυτό που τη χαρακτηρίζει είναι η αυθεντικότητα, όπως γινόταν και με τη Diana.

Είναι πολύ απλή, και συστήνεται ως «απλώς Meghan» στις δημόσιες εμφανίσεις της. Αγκαλιάζει θαυμαστές, βγάζει φωτογραφίες και, σε αντίθεση με την Κate Middleton, είναι πολύ προσιτή. Υπογράφει ακόμη και αυτόγραφα, κάτι που για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας απαγορεύεται.

Καταλαβαίνουμε ότι η εμπειρία που έχει η πρώην ηθοποιός με τους φωτογράφους, λόγω της καριέρας που είχε στο παρελθόν, είναι το δυνατό της σημείο. Είναι σίγουρο ότι ελάχιστες γυναίκες θα άντεχαν την πίεση του να σε κυνηγούν σε κάθε έξοδο, ενώ έχει μεγαλύτερη επιρροή από τη σύζυγο του William –κι ας απέχει περισσότερο από τη διαδοχή του θρόνου.

Ο Harry, βέβαια, έχει περισσότερες ελευθερίες από το μεγαλύτερο αδελφό του, κάτι που έχει αντίκτυπο και στη σχέση του με τη Meghan. Το ζευγάρι δε θα μπορέσει ποτέ να ζήσει μία τελείως ιδιωτική ζωή, αλλά δε θα χρειαστεί να ακολουθήσει βήμα-βήμα το πρωτόκολλο. Θα  απασχολεί, απλώς, με την όμορφη καθημερινότητά του.

 

Gallery: Δείτε επίσης τι φόρεσε η Meghan Markle στην πρώτη της εμφάνιση μετά τη βάπτισή της

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss