Το σχόλιο της Meghan Markle μετά το πρώτο ραντεβού με τον Harry

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Δευτέρα 09 Απριλίου 2018

Δευτέρα 09 Απριλίου 2018

Το σχόλιο της Meghan Markle μετά το πρώτο ραντεβού με τον Harry

Όπως γνωρίζουμε σχεδόν όλοι, η γνωριμία ανάμεσα στη Meghan Markle και τον Πρίγκιπα Harry οφείλεται σε μία κοινή γνωστή τους η οποία μεσολάβησε για να συναντηθούν.

 

 

Αυτό όμως που δεν γνωρίζαμε ως τώρα είναι ποια ήταν η πρώτη εντύπωση και τα πρώτα λόγια που είπε η Meghan μετά το πρώτο ραντεβού τους - το ότι είχε μόλις βγει με έναν Πρίγκιπα το κάνει ακόμα πιο... "κοριτσίστικο" το όλο πράγμα επομένως δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί τις σκέψεις της με την φίλη της (όλες αυτό δεν κάνουμε άλλωστε;).

Gallery: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Σύμφωνα λοιπόν με μία παλιά φίλη και πρώην συνεργάτιδα της Meghan Markle, την Gina Nelthorpe-Cowne,  λίγο πριν βγει με τον Harry της είπε "Έχω ένα ραντεβού απόψε. Με τον Πρίγκιπα Harry!". Βλέποντας μάλιστα το πώς είχε προετοιμαστεί η Meghan, η φίλη της ομολογεί ότι σκέφτηκε πως ο Harry θα ήταν αδύνατο να της αντισταθεί.

Τι είπε όμως μετά το ραντεβού; "Μου έλεγε πως ήταν ένας υπέροχος άντρας, ένα πραγματικός gentleman, αληθινά ευγενής. Και όταν την ρώτησα αν σκόπευαν να ξανασυναντηθούν μου είπε πως έτσι πίστευε". Πού να ήξερε τότε ότι λίγο καιρό μετά θα ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί του!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss