Η Jessica Biel αποκάλυψε το μυστικό του ευτυχισμένου γάμου της με τον Justin Timberlake

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Η Jessica Biel αποκάλυψε το μυστικό του ευτυχισμένου γάμου της με τον Justin Timberlake

Η Jessica Biel και ο Justin Timberlake είναι ένα ζευγάρι που έχει αποδείξει πως αντέχει στον χρόνο, το οποίο ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2012 και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Silas, ο οποίος σήμερα είναι 3 ετών - ότι είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς μπαμπάδες, δεν χρειάζεται να το πούμε.

 

Μπορεί οι καρδιές των fans του Justin να ράγισαν όταν έγινε γνωστό ότι παντρεύτηκε, αλλά το σίγουρο είναι πως πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα, αγαπημένα και fun ζευγάρια του Hollywood. Και τώρα ξέρουμε και το μυστικό τους – το αποκάλυψε η Jessica σε συνέντευξή της στο αμερικάνικο People. «Συζήτηση, συζήτηση, συζήτηση. Η ικανότητα να είσαι εντελώς ειλικρινής για όσα νιώθεις και για το ποιες είναι οι ανάγκες σου. Να είσαι ικανός να επικοινωνείς με τον σύντροφό σου».

Gallery: Θυμηθείτε μερικές από τις πιο fun και χαριτωμένες εμφανίσεις τους

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2007 όταν ο γνωστός pop star είχε χωρίσει με την Cameron Diaz – και μάλιστα, ζήτησε από τη Jessica να βγουν ραντεβού μέσω τηλεφώνου, με τον παλιό, ρομαντικό και πατροπαράδοτο τρόπο. Και να που κάπως έτσι έθεσε και τις σωστές βάσεις για ένα ευτυχισμένο μέλλον μαζί της, όπως αποδεικνύουν σήμερα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

Don't Miss