Ο Karl Lagerfeld κατέκρινε τα μοντέλα που έχουν μιλήσει για σεξουαλική παρενόχληση

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Ο Karl Lagerfeld κατέκρινε τα μοντέλα που έχουν μιλήσει για σεξουαλική παρενόχληση

Το διασημότερο πρόσωπο της μόδας δεν είναι ένας συνηθισμένος άνδρας. Οι απόψεις του, λοιπόν, είναι εξίσου ασυνήθιστες. Σήμερα, στην εποχή που διαδέχεται το σκάνδαλο με το Harvey Weinstein, πολλοί είναι εκείνοι που ανησυχούν για την κοινή γνώμη και σκέφτονται διπλά τι θα πουν και σε ποιον – ο σχεδιαστής, όμως, δεν είναι ένας από αυτούς.

Η συζήτηση του 84χρονου με τον Phlip Ulitz, παρουσιαστή της εκπομπής Numero, πήρε μία παράξενη τροπή όταν τέθηκε το θέμα του πρόσφατου κύματος καταγγελιών σεξουαλικής παρενόχήσης. Μάλιστα, δε δίστασε να μιλήσει για  το πόσο «ανυπόφορο» έχει γίνει το κίνημα #MeToo.

«Δεν το αντέχω άλλο. Αυτό που με σοκάρει περισσότερο είναι οι γυναίκες που έκαναν 20 χρόνια για να θυμηθούν τι συνέβη. Δε θα αναφέρω καν την πλήρη απουσία μαρτύρων», δήλωσε.

Συνέχισε εκφράζοντας την άποψή του για τα μοντέλα που έχουν παραπονεθεί για το ίδιο ζήτημα. «Διάβασα κάπου ότι πρέπει να ρωτήσεις ένα μοντέλο εάν αισθάνεται άνετα με τις πόζες που παίρνει. Είναι υπερβολικό γιατί πλέον, ως σχεδιαστής, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Όσο για τις κατηγορίες ότι ο Karl Templar, διευθυντής δημιουργικού για το περιοδικό Interview, προσπάθησε να κατεβάσει το παντελόνι ενός κοριτσιού, δεν έχω να πω τίποτα. Είναι απίστευτο. Εάν δε θέλεις να σου κατεβάζουν το παντελόνι, μη γίνεις μοντέλο. Πήγαινε σε ένα μοναστήρι, πάντα θα υπάρχει χώρος για εσένα», ήταν τα λόγια του.

Μπορεί να τον σέβονται όλοι για την ποιότητα της δουλειάς του, όμως, με τέτοιες δηλώσεις, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν ο Karl Lagerfeld θα συνεχίσει να έχει την αγάπη του κόσμου.

 

Gallery: Ο Karl Lagerfeld έστησε μια μικρή Ελλάδα για το catwalk της Chanel

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss