Οι Kardashians κλείνουν για πάντα όλα τους τα καταστήματα

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Οι Kardashians κλείνουν για πάντα όλα τους τα καταστήματα

Το ότι οι αδερφές Kardashian έχουν φροντίσει να επεκταθούν όπως μπορούν στον business κόσμο είναι γνωστό και μάλιστα, τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα κερδοφόρα για όλες τους.

Και μπορεί τον τελευταίο καιρό η Kim και η Kylie να μονοπωλούν το ενδιαφέρον με τα καλλυντικά τα οποία υπογράφουν, μην ξεχνάμε όμως ότι οι διάσημες αδερφές διατηρούν και γνωστή αλυσίδα καταστημάτων με ρούχα στην Αμερική υπό την επωνυμία DASH.

Gallery: Οι πιο dramatic αλλαγές που έχει κάνει η Kylie Jenner στα μαλλιά της

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Τα οποία πλέον πρόκειται να κλείσουν. «Μετά από σχεδόν 12 χρόνια, οι αδερφές μου και εγώ αποφασίσαμε να κλείσουμε τις πόρτες των DASH boutiques» έγραψε η Kim Kardashian στο προσωπικό της site.

«Ανοίξαμε το πρώτο μας κατάστημα σαν οικογένεια το 2006 και έκτοτε, έχουμε αποκτήσει τόσες εμπειρίες ζωής. Έχουμε υπάρξει ιδιαίτερα απασχολημένες με το να τρέχουμε τα δικά μας προσωπικά brands αλλά και με το να είμαστε μητέρες και να προσπαθούμε να ισορροπήσουμε τη δουλειά με τις οικογένειές μας. Ξέρουμε πλέον ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε παρακάτω».

Η πρώτη DASH μπουτίκ άνοιξε στο Calabasas της California, το 2006, πριν το reality Keeping Up With the Kardashians γνωρίσει την επιτυχία που ακολούθησε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss