Η αντίδραση της Melania Trump όταν βρέθηκε δίπλα στον Barack Obama έχει γίνει viral

The JennettesTHE JENNETTES Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Η αντίδραση της Melania Trump όταν βρέθηκε δίπλα στον Barack Obama έχει γίνει viral

Το Σάββετο, o Barack Obama και η Melania Trump βρέθηκαν ανάμεσα στους καλεσμένους στην κηδεία της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, Barbara Bush, στο Houston. Παρ' ότι ο Donald Trump αποφάσισε να μην παρευρεθεί επικαλούμενος την ανησυχία του για την αναστάτωση που θα προκαλούσε η ασφάλειά του και το σεβασμό για την οικογένεια ως λόγους, η πρώτη κυρία αντιπροσώπευσε τη τρέχουσα διοίκηση και κάθισε δίπλα στον Obama κατά τη διάρκεια της κηδείας, όπως αναφέρει το People.

Μία συγκεκριμένη φωτογραφία του Obama και της Trump, βέβαια, έχει κάνει τον γύρο του internet και δικαίως. Στη φωτογραφία, που είναι τραβηγμένη πριν ξεκινήσει η κηδεία, ο Obama και η Melania φαίνεται να μιλούν, ενώ εκείνη χαμογελάει με αυτό που της έλεγε εκείνη τη στιγμή ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

"Η Melania μοιάζει πιο χαρούμενη σε κηδεία παρ' ότι εδώ και πολύ καιρό. Κι εσείς δεν θα ήσασταν αν από το να βρίσκεστε κάθε μέρα με τον Donald ξαφνικά να κάθεστε δίπλα στον Obama;" έγραψε ένας χρήστης στο Twitter. Κατά γενική ομολογία στο Twitter, η Melania δείχνει ευτυχισμένη για πρώτη φορά εδώ και καιρό και δεν είναι τυχαίο που αυτό συνέβη σε μία περίσταση (ακόμα και μία ιδιαίτερα λυπητερή όπως μία κηδεία) που δεν παρευρέθηκε με τον σύζυγό της.

 

Gallery: Δείτε ακόμη την πιο αναπάντεχη στιλιστική εμφάνιση της Melania Trump

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
3 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss