Ο Nicolas Cage σκοπεύει να εγκαταλείψει την υποκριτική

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Ο Nicolas Cage σκοπεύει να εγκαταλείψει την υποκριτική

Ο Νίκολας Κέιτζ αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να αποσυρθεί από την ηθοποιία στο εγγύς μέλλον. Ο αμερικανός ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο του στην οθόνη με το πραγματικό του όνομα, Νίκολας Κόπολα (της γνωστής οικογενείας) στην τηλεοπτική ταινία «Best Of Times» του 1981, προτού κερδίσει έναν μικρό ρόλο στην ταινία «Πλακατζήδες και μπουμπούκια» έναν χρόνο αργότερα. Από τότε έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 70 ταινίες, μεταξύ άλλων στις: «Η Πέγκυ Σου παντρεύτηκε», «Ατίθαση καρδιά», «Αδίστακτα πρόσωπα», «Η πόλη των αγγέλων», «Σε 60 δευτερόλεπτα» και «Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι» .

Μιλώντας στο The Blast, ο Κέιτζ δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή είμαι πρωτίστως ηθοποιός σε ταινίες και θα συνεχίσω να το κάνω για τρία ή τέσσερα ακόμα χρόνια και θα ήθελα στη συνέχεια να επικεντρωθώ περισσότερο στη σκηνοθεσία». Σύμφωνα με το IMDB, ο Νίκολας Κέιτζ, ανιψιός του σκηνοθέτη Φράνσις Φορντ Κόπολα, που άλλαξε το επίθετό του για να μην θεωρηθεί ότι ευνοήθηκε στην καριέρα του λόγω της συγγενικής σχέσης με τον μεγάλο δημιουργό, προς το παρόν συμμετέχει σε επτά πρότζεκτ που βρίσκονται σε διάφορα στάδια παραγωγής.

Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται μία ταινία ληστείας, με τίτλο «#211», ένα θρίλερ δράσης με τίτλο «Between Worlds» και το animation φιλμ «The Croods 2».

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

More for you

 
 

Don't Miss