Πώς η Emma Watson αναμείχθηκε σε σκάνδαλο με sex trafficking

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Πώς η Emma Watson αναμείχθηκε σε σκάνδαλο με sex trafficking

Σύμφωνα με τη Guardian, το Ανώτατο Δικαστήριο αποδέχτηκε την αποφυλάκιση της Allison Mack, έναντι 5 εκατομμυρίων δολαρίων. Η ηθοποιός θα μείνει με τους γονείς στης στην California και θα βρίσκεται σε περιορισμό, μιας και αντιμετωπίζει κατηγορίες για οργάνωση κυκλώματος sex trafficking.

Η σύλληψή της έγινε την περασμένη εβδομάδα, και φαίνεται πως είχε εμπλακεί ακόμα και σε υποθέσεις παράνομων υιοθεσιών. Κατάφερε, όμως, να αναμείξει σε όλο αυτό και το όνομα της συναδέλφου της, Emma Watson.

Από έρευνα που έγινε, βρέθηκαν αναρτήσεις στο Twitter μέσω των οποίων η Mack προσπαθούσε να προσεγγίσει την 26χρονη. Μάλιστα, ακολούθησε την ίδια τακτική με πολλές γυναίκες, στις οποίες υποσχόταν φιλία και στη συνέχεια εκβίαζε.­

Μιλούσε στη Watson για ένα γυναικείο κίνημα που θα την ενδιέφερε, ενώ τόνισε πως αναζητούσε μία βοηθό «για να αλλάξουν μαζί τα δεδομένα». 

Μπορεί τελικά η Emma να μη συμμετείχε σε τίποτα, όμως το όνομά της έχει εμπλακεί σε μία πολύ δυσάρεστη ιστορία. Οι δικηγόροι της είναι σίγουροι πως δε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με το νόμο, αλλά κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να ξεχαστεί όλο αυτό.

 

Gallery: Δείτε επίσης την Emma Watson στο afterparty των Oscars 2018

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss