Θα εκπλαγείτε μόλις μάθετε πόσες νταντάδες έχει προσλάβει η Kate Middleton

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Θα εκπλαγείτε μόλις μάθετε πόσες νταντάδες έχει προσλάβει η Kate Middleton

Μπορεί ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton να δείχνουν δύο πολύ στοργικοί και αφοσιωμένοι γονείς, αλλά αν χρειαζόμαστε εμείς οι «κοινοί θνητοί» νταντάδες για τα παιδιά μας, φανταστείτε τι ανάγκη θα έχει το συγκεκριμένο royal ζεύγος.

Μετά τη γέννηση του τρίτου τους παιδιού λοιπόν, στις 23 Απριλίου του 2018, καταλαβαίνουμε όλοι ότι η ανάγκη για βοήθεια με τα παιδιά αυξάνεται, αν υπολογίσει κανείς τις καθημερινές υποχρεώσεις που έχουν λόγω του τίτλου τους.

H πρώτη δημόσια εμφάνιση της Kate Middleton με το royal μωρό No.3

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Ενώ όμως θα φανταζόταν κανείς ότι οι δυο τους έχουν μία ολόκληρη ομάδα από νταντάδες να βρίσκεται πίσω τους προκειμένου να φροντίσουν κάθε ανάγκη του Prince George, της Princess Charlotte αλλά και του νέου μωρού, η αλήθεια είναι ότι έχουν μόνο μία γυναίκα να τους βοηθάει!

Kate Middleton: Η κοινή λεπτομέρεια που είχαν τα looks της στην τρίτη εγκυμοσύνη

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Σωστά διαβάσατε. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την Maria Borrallo, την οποία προσέλαβαν το 2014 όταν ο Πρίγκιπας George ήταν μόλις 8 μηνών. Η συγκεκριμένη νταντά μένει μαζί με την διάσημη βασιλική οικογένεια, σε δικό της πριβέ χώρο φυσικά. Μπορεί κανείς να την αναγνωρίσει εύκολα μιας και κυκλοφορεί με την παραδοσιακή στολή που φοράνε οι νταντάδες στην Αγγλία, ενώ ποτέ δεν λείπει και το καφέ καπέλο που αποτελεί ένδειξη ότι έχει αποφοιτήσει από το Norland College.

Εκτός του ότι πάντα είναι εντελώς αφοσιωμένη σε κάθε οικογένεια για την οποία δουλεύει, η Borrallo διαθέτει και άλλα πολλά ατού, όπως το γεγονός ότι γνωρίζει πολεμικές τέχνες, ξέρει να αμυνθεί σε περίπτωση τρομοκρατικού χτυπήματος αλλά και να αποφεύγει τους επίμονους paparazzi. Όπως ήταν αναμενόμενο, μένει μαζί με την διάσημη βασιλική οικογένεια, σε δικό της πριβέ χώρο φυσικά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss