Η οικογένεια του Avicii ανακοίνωσε την αιτία θανάτου του

The JennettesTHE JENNETTES Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Η οικογένεια του Avicii ανακοίνωσε την αιτία θανάτου του

Ήταν μία από τις πιο δυσάρεστες ειδήσεις, η ανακοίνωση θανάτου του Dj Avicii. Ήταν μία είδηση που προκάλεσε σοκ στην παγκόσμια μουσική κοινότητα και ιδιαίτερα στους fans του 28χρονου καλλιτέχνη.

Η οικογένεια έβγαλε σε ανακοίνωσή τους, ανέφεραν ότι η ο Dj Avicii αυτοκτόνησε, καθώς όπως είπαν χαρακτηριστικά δεν άντεξε άλλο, ήθελε να βρει ηρεμία.

"Ο αγαπημένος μας Tim ήταν μία εύθραυστη καλλιτεχνική ψυχή που έψαχνε απαντήσεις σε υπαρξιακά ερωτήματα. Ήταν τελειομανής, ταξίδευε και δούλευε σε τέτοιο βαθμό που οδηγήθηκε σε τεράστιο στρες. Όταν σταμάτησε να κάνει εμφανίσεις, ήθελε να βρει μια ισορροπία στην ζωή του, ώστε να μπορέσει να κάνει αυτό που αγαπούσε περισσότερο – να γράφει μουσική. Πάλευε με σκέψεις για την ζωή και την ευτυχία… δεν άντεξε άλλο, όμως. Ήθελε να βρει ηρεμία. Ο Tim δεν είχε φτιαχτεί για την μουσική βιομηχανία. Ήταν ένας ευαίσθητος άντρας που αγαπούσε τους θαυμαστές του, αλλά όχι την δημοσιότητα. Tim θα σε αγαπάμε και θα μας λείπεις για πάντα. Ο άνθρωπος που ήσουν και η μουσική σου θα κρατάνε την ανάμνηση σου ζωντανή. Σε αγαπάμε. Η οικογένειά σου"

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

More for you

 
 

Don't Miss