Η Gwyneth Paltrow αποκάλυψε τη μάχη της με την επιλόχειο κατάθλιψη

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Η Gwyneth Paltrow αποκάλυψε τη μάχη της με την επιλόχειο κατάθλιψη

Η Gwyneth Paltrow είναι γνωστό ότι ασχολείται με θέματα που αφορούν καθαρά τη γυναικεία φύση, άλλοτε πιο εκκεντρικά και ιδιαίτερα, άλλοτε πιο συναισθηματικά και με περισσότερο νόημα.

Κατά τη διάρκεια ενός podcast για το προσωπικό της site, η γνωστή ηθοποιός και business woman μίλησε για τη μάχη που έδωσε με την επιλόχειο κατάθλιψη, θίγοντας ένα θέμα που απασχολεί πολύ μεγάλο ποσοστό γυναικών μετά την εγκυμοσύνη και τη γέννα - η ίδια έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Chris Martin, τη 13 ετών Apple και τον 12χρονο Moses.

 

«Νομίζω ήταν κάπως σοκαριστικό για εμένα αφού ποτέ δεν περίμενα ότι θα ήμουν ένα άτομο που θα πάλευε με την επιλόχειο κατάθλιψη. Ήμουν τόσο χαρούμενη όταν γεννήθηκε η Apple και νόμιζα ότι το ίδιο θα συνέβαινε και με τον Mosey… αλλά τελικά πήρε μια πιο σκοτεινή τροπή».

Η Paltrow είχε μιλήσει και πιο παλιά για το ίδιο θέμα, καθώς σε συνέντευξή της το 2016 είχε εξηγήσει πως: «Δεν ένιωθα την ίδια «σύνδεση» με τον γιο μου, όπως είχα νιώσει με την κόρη μου και δεν μπορούσα να καταλάβω το γιατί. Ένιωθα σαν ζόμπι. Είχα αποκοπεί από όλους». «Είναι μια κατάσταση άκρως εξουθενωτική και νομίζω υπάρχει ντροπή γύρω από το συγκεκριμένο θέμα ενώ δεν θα έπρεπε». Πόσο δίκιο έχει!

Gallery: Το εύκολο πρωινό μακιγιάζ της Gwyneth Paltrow

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss