Βρήκαμε πού έχουμε ξαναδεί το φόρεμα της Kate Middleton

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Βρήκαμε πού έχουμε ξαναδεί το φόρεμα της Kate Middleton

Όταν η Kate Middleton εμφανίστηκε έξω από το νοσοκομείο St. Mary, μόλις ώρες μετά τη γέννηση του πρίγκιπα Louis Arthur Charles, όλοι έσπευσαν να τη συγκρίνουν με την αντίστοιχη εμφάνιση της Diana, όταν έγινε μητέρα για δεύτερη φορά.  Πρόκειται για κάτι πολύ λογικό, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που η Δούκισσα του Κέιμπριτζ μιμήθηκε το στυλ της πριγκίπισσας.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Ενώ, όμως, όλοι ήταν απασχολημένοι με αυτό, δεν πρόσεξαν κάτι πολύ σημαντικό. Το πολυσυζητημένο φόρεμα της Kate, μοιάζει τρομακτικά με  εκείνο της Rosemary Woodhouse, από το θρίλερ του 1968 Το μωρό της Ρόζμαρι.

Φυσικά, το Twitter δεν το άφησε ασχολίαστο.

Έχοντας στο μυαλό μας ότι στο έργο η Mia Farrow υποδύθηκε μία γυναίκα έγκυο στο παιδί του Σατανά, μπορούμε να καταλάβουμε γιατί έχουν ήδη αρχίσει να σχηματίζονται θεωρίες συνομωσίας σχετικά με το νεογέννητο Louis.

 

 

Bέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα της Δούκισσας συνδέθηκε με αυτή την ταινία. Το ρετρό καρότσι της πριγκίπισσας Charlotte στη βάφτισή της, ήταν αρκετό για να μας φέρει στο νου την αντίστοιχη αφίσα.

 

 

Βλέπουμε, λοιπόν, την αγάπη που έχει η Kate για τη δεκαετία του ’60 και θέλουμε να πιστεύουμε ότι αντιμετωπίζει με χιούμορ τα σχόλια που πυρδότησαν οι ενδυματολογικές της επιλογές.

 

Gallery: Η Kate Middleton εμφανίστηκε ίδια η πριγκίπισσα Diana στη Σουηδία

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss