Το πρώτο Instagram post του Tristan Thompson μετά την απιστία του στην Khloe Kardashian

The JennettesTHE JENNETTES Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Το πρώτο Instagram post του Tristan Thompson μετά την απιστία του στην Khloe Kardashian

Δεν έχει περάσει ούτε μήνας από τη μέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο περί απιστίας του Tristan Thompson προς την Khloe Kardashian, με τη γνωστή celebrity να φέρνει στον κόσμο το παιδί τους ύστερα από λίγες ώρες.

 

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας του NBA δεν έχει εμφανιστεί έκτοτε, εκτός από την ημέρα που επισκέφτηκε την σύντροφό του στο μαιευτήριο, ενώ σχεδόν κανείς από την οικογένεια Kardashian δεν έχει κάνει κάποια ξεκάθαρη αναφορά στο συγκεκριμένο σκάνδαλο – μόνο η Kim Kardashian δήλωσε πως η κατάσταση είναι κάπως μπερδεμένη και μάλιστα τον έκανε και unfollow στο Instagram.

Ο Thompson λοιπόν έσπασε τη σιωπή του πριν από λίγο, μέσα από ένα Instagram post το οποίο δεν έκανε καμία αναφορά στην Khloe, πολλοί χρήστες όμως φρόντισαν να τα συνδέσουν.

 

Σχολιάζοντας την ατμόσφαιρα στο παιχνίδι των Cleveland Cavaliers’ για τους οποίους και αγωνίζεται, και τη νίκη τους ενάντια στους Indiana Pacers, έγραψε «Τι ατμόσφαιρα στο γήπεδο! Υπέροχη νίκη! #OnToTheNextOne”.

#OnToTheNextOne, δηλαδή άντε και στην επόμενη (νίκη), ένα σχόλιο που όμως του γύρισε μπούμερανγκ, με πολλούς fans της Khloe να σχολιάζουν ότι η «επόμενή του» μάλλον θα είναι και εκείνη στο τρίτο τρίμηνο εγκυμοσύνης της ή, ένα ακόμη πιο αιχμηρό σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία «Ράγισες την καρδιά της κόρης σου πριν προλάβει να το κάνει άλλο αγόρι». Να πούμε ότι έχουν άδικο; Δεν έχουν!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss