Πρώην σωματοφύλακες του Johnny Depp καταθέτουν αγωγή εις βάρος του

The JennettesTHE JENNETTES Πέμπτη 03 Μαΐου 2018

Πέμπτη 03 Μαΐου 2018

Πρώην σωματοφύλακες του Johnny Depp καταθέτουν αγωγή εις βάρος του

Ο διάσημος ηθοποιός Johnny Depp δεν περνάει και μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι πρώην σωματοφύλακές του, κατέθεσαν αγωγή εις βάρος του ηθοποιού  κάνοντας λόγο για μια «ανυπόφορη» διετία κατά την οποία του πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους.

Oι Yioudgin Areola και Migueal Sanchez υποστηρίζουν ότι από τον Απριλίου 2016-Ιανουαρίου 2018 δεν πληρώθηκαν τις υπερωρίες τους, δεν τους προσεφέρθηκαν γεύματα ενώ τους εξανάγκαζε να φροντίζουν εκείνον και την οικογένειά του, χωρίς να ξεκουράζονται καθόλου.

Προσθέτουν ακόμα ότι χρειάστηκε μέχρι και να σκουπίσουν τα ναρκωτικά από το πρόσωπο του Depp, μέσα σε ένα club που βρισκόντουσαν, έτσι να μην το δουν οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι.

«Στις αρχές του 2016, θπήρξε μια τεράστια αλλαγή στον Depp και στο περιβάλλον του σπιτιού του, στο Hollywood. Ο ηθοποιός άρχισε να κάνει ξαφνικές και δραστικές αλλαγές στο προσωπικό και στους managers του προκαλώντας τεράστια οικονομική ζημιά για όλους γύρω του εκτός από τον ίδιο», σύμφωνα με την αγωγή.

Αναφέρεται ακόμα στην αγωγή ότι έπρεπε διαρκώς να κάνουν τους οδηγούς του Depp αλλά και της οικογένειάς του, μεταφέροντας μέσα στα αυτοκίνητα παράνομες ουσίες ή ανηλίκους...


Δείτε ακόμη "Ο Johnny Depp θα έπρεπε να είναι διακοσμητής με τέτοιο σπίτι που έχει"

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss