Ο λόγος που δεν είδαμε φωτογραφίες από τα γενέθλια της πριγκίπισσας Charlotte είναι πολύ σημαντικός

Πέμπτη 03 Μαΐου 2018

Πέμπτη 03 Μαΐου 2018

Ο λόγος που δεν είδαμε φωτογραφίες από τα γενέθλια της πριγκίπισσας Charlotte είναι πολύ σημαντικός

H πριγκίπισσα Charlotte έγινε τριών! Σπάζοντας, όμως, την παράδοση, ο William και η Kate δεν μοιράστηκαν μαζί  μας κάποια καινούρια φωτογραφία της.

Από τη γέννηση του πρίγκιπα George, που είναι ο μεγαλύτερος, το royal ζευγάρι κάθε χρόνο μας δείχνει ένα νέο στιγμιότυπο των παιδιών στα γενέθλιά τους. Μάλιστα, πέρσι φωτογράφος της Charlotte ήταν η ίδια η Δούκισσα του Κέιμπριτζ. 

 

 

Αυτή τη φορά, όμως,  κάτι άλλαξε. Το Παλάτι του Κένσινγκτον ανέβασε φωτογραφία της γλυκιάς πριγκίπισσας από την πρώτη της ημέρα στο νηπιαγωγείο.

Η ειδικός Penny Juror είπε στο βρετανικό Elle ότι ο William και η Kate δε θέλουν να δώσουν άλλη δημοσιότητα στα παιδιά – προς το παρόν τουλάχιστον.  Ήδη φωτογραφήθηκαν αρκετά λόγω της γέννησης του μικρού Louis, οπότε προσπαθούν να τα προστατεύσουν. «Είναι αντισυμβατικοί, όμως, οπότε πιστεύω πως κάποια στιγμή θα αλλάξουν στάση», συνέχισε.

Είναι πολύ πιθανό να δούμε σύντομα επίσημο πορτρέτο του νεογέννητου πρίγκιπα και – ποιος ξέρει;- να κάνει την εμφάνισή της και η μεγάλη του αδελφή!

 

Gallery: Γυναίκες που μόλις γέννησαν συγκρίνουν τον εαυτό τους με την Kate Middleton

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss