Οι καλεσμένοι του βασιλικού γάμου καλούνται να διαβάσουν 7 σελίδες με οδηγίες για εκείνη την ημέρα

The JennettesTHE JENNETTES Τρίτη 08 Μαΐου 2018

Τρίτη 08 Μαΐου 2018

Οι καλεσμένοι του βασιλικού γάμου καλούνται να διαβάσουν 7 σελίδες με οδηγίες για εκείνη την ημέρα
Δεν είναι ένας απλός γάμος, είναι ένας βασιλικός γάμος, ο γάμος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle και αυτό σημαίνει ότι όλοι όσοι έχουν λάβει πρόσκληση και σκοπεύουν να παρευρεθούν στο γάμο της χρονιάς, θα πρέπει να διαβάσουν 7 σελίδες οδηγιών, για να περάσουν όμορφα όλοι εκείνη την ημέρα.
 
Προτείνεται στους καλεσμένους να μην ταξιδέψουν με τρένο ή λεωφορείο και να επιλέξουν μία από τις 2 προτεινόμενες διαδρομές για να φτάσουν στο Windsor Farm Shop. Εκεί θα γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι ασφαλείας σε όλους και θα πρέπει να δείξουν την ταυτότητά τους. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να έχουν μαζί τους χειραποσκευές, επιτρέπεται μόνο μία τσάντα και ένα αδιάβροχο. Σχετικά με κάμερες ή οτιδήποτε μπορεί να καταγράψει κάποιο στιγμιότυπο, υπάρχει αυστηρή οδηγία πως απαγορεύεται. Όταν φτάσουν στο Windsor Farm Shop, θα τους περιμένει λεωφορείο και θα τους μεταφέρει στο Κάστρο του Γουίνσδορ.
Όσο για τα δώρα που θα έχουν μαζί τους, οι οδηγίες αναφέρουν πως υπάρχουν λεπτομέρειες για να παραδοθούν στο ανάκτορο του Kensington, καθώς απαγορεύονται να τα έχουν μαζί τους στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου ή στην υποδοχή του Κάστρο του Γουίνσδορ. 
 
Αξίζει να σας αναφέρουμε ότι οι οδηγίες αναφέρουν ακόμα και τις ώρες που οι καλεσμένοι μπορούν να επισκεφθούν την τουαλέτα. 
"Οι εγκαταστάσεις της τουαλέτας είναι διαθέσιμες για χρήση από τις 09:00 μέχρι τις 11:00, οπότε η χρήση της απαγορεύεται κατά την τελετή, η τουαλέτα θα ανοίξει ξανά μετά τις 13:00".
 
Τέλος το dress code, οι άνδρες μπορούν να φορέσουν πρωινό κοστούμι και οι γυναίκες πρωινό φόρεμα συνδυασμένο με καπέλο. Το ίδιο το ζευγάρι έχει ζητήσει από όλου να μην φορέσουν μετάλλια, ούτε να έχουν μαζί τους ξίφη.

Δείτε την Meghan Markle σε εμφάνισή της, σαν άλλη Jackie O:
 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

 
 
 
 
 

More for you

 
 

Don't Miss