Αυτό είναι το μενού για τους καλεσμένους στη γαμήλια δεξίωση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

The JennettesTHE JENNETTES Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Αυτό είναι το μενού για τους καλεσμένους στη γαμήλια δεξίωση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

Μόνο μερικές μέρες μακριά από τη μεγάλη μέρα του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, τα τελικά πλάνα αρχίζουν να υλοποιούνται. Η πιο πρόσφατη λεπτομέρεια που αποκαλύφθηκε αφορά το μενού της γαμήλιας δεξίωσης, όπου οι καλεσμένοι θα παρευρεθούν σε μία απογευματινή γιορτή στο St. George's Hall. Σπάζοντας την παράδοση, το ζευγάρι διάλεξε να μην διοργανώσει ένα τραπέζι με πρωινό στις 19 Μαίου. Αντιθέτως, καναπεδάκια και φαγητό που μπορεί να φαγωθεί στα όρθια, θα σερβιριστεί στους 600 καλεσμένους, όπως αναφέρει το Press Association.

Το προσωπικό στη κουζίνα του Windsor Castle θα πρέπει να δημιουργήσει ένα mix από γλυκά και αλμυρά σνακ χρησιμοποιώντας φρέσκα υλικά από τους κήπους του παλατιού. Τα καναπεδάκια είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να μπορούν να φαγωθούν με δύο μπουκιές, ενώ τα γεύματα σε μπολ θα είναι εύκολες επιλογές που θα ευχαριστήσουν πολλούς. Μπορεί το event να έχει οικοδεσπότισσα τη βασίλισσα, αλλά οι νεόνυμφοι θα έχουν τον λόγο όσον αφορά το μενού της ημέρας. Σύμφωνα με το site της βασιλικής οικογένειας, ο Harry και η Meghan δοκίμασαν τα πιάτα τον Μάρτιο.

Οι λεπτομέρειες του μενού δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα από το παλάτι του Kensington, αλλά ο chef της βασιλικής οικογένειας έχει ξεκαθαρίσει ένα πράγμα -το φαγητό θα είναι φτιαγμένο "με τα πιο φρέσκα υλικά διαθέσιμα".

Όσο για τα γλυκά, το site της βασιλικής οικογένειας αναφέρει πως οι τρούφες από σοκολάτα -αγαπημένο γλυκό στις δεξιώσεις του Windsor Castle- θα σερβιριστεί ως επιδόρπιο. 

 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν η Meghan Markle εμφανίστηκε σαν άλλη Jackie O

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss