Γιατί η Kristen Stewart περπάτησε ξυπόλυτη στο κόκκινο χαλί των Καννών;

The JennettesTHE JENNETTES Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Γιατί η Kristen Stewart περπάτησε ξυπόλυτη στο κόκκινο χαλί των Καννών;

Η Kristen Stewart, ως ηρωίδα, περπάτησε ξυπόλυτη στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ Καννών. Η star εμφανίστηκε στη πρεμιέρα της ταινίες BlacKkKlansman με ένα λαμπερό, ημι-διαφανές φόρεμα του οίκου Chanel, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες. Έδειχνε σαν πραγματική star του κινηματογράφου και έκανε το καθήκον της, ποζάροντας για τους φωτογράφους, πριν ανέβει τις σκάλες για την είσοδο.

Ωστόσο, λίγο πριν ανέβει τις σκάλες, η Stewart  έσκυψε και έβγαλε τα Christian Louboutin τακούνια της. Σκεφτείτε μόνο την εξαιρετική ανακούφιση που θα ένιωσε εκείνη τη στιγμή.

Η ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για τη θέση ως προς τους κανονισμούς σχετικά με τα τακούνια στο φεστιβάλ Καννών: σε μία συζήτηση πέρισυ, η Stewart μίλησε για να διπλά μέτρα και σταθμά που υπάρχουν για τις γυναίκες και τους άνδρες στις Κάννες.

"Τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν άμεσα. Έχει γίνει πολύ εμφανές πως αν [ένας άντρας κι εγώ] περπατούσαμε στο κόκκινο χαλί μαζί και κάποιος με σταματούσε και μου έλεγε 'Με συγχωρείτε, νεαρή, δεν φοράτε τακούνια. Δεν μπορείτε να μπείτε.' Τότε [εγώ θα πω], 'Ούτε ο φίλος μου. Πρέπει να φορέσει κι εκείνος τακούνια;' Μπορεί να ισχύει και για τους δύο. Απλά δεν μπορείς να μου ζητάς να κάνω κάτι που δεν ζητάς να κάνει κι εκείνος. Καταλαβαίνω το black tiw αλλά θα έπρεπε να έχεις επιλογή ανάμεσα σε flat παπούτσια ή τακούνια".

Δείτε τη στιγμή που η Kristen Stewart έβγαλε τα παπούτσια της στις Κάννες στη gallery:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss