Η Khloe Kardashian αποκάλυψε γιατί ονόμασε “True” την κόρη της

The JennettesTHE JENNETTES Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Η Khloe Kardashian αποκάλυψε γιατί ονόμασε “True” την κόρη της

Η αλήθεια είναι πως έχουμε συνηθίσει τα ονόματα των γυναικών από την οικογένεια Kardashian/Jenner να ξεκινούν με ένα «Κ», τα κορίτσια όμως που γεννήθηκαν πρόσφατα, δηλαδή οι κόρες των Khloe και Kylie, έσπασαν την παράδοση.

 

Πιο συγκεκριμένα, η κόρη της Kylie Jenner πήρε το όνομα Stormi ενώ της Khloe λέγεται True. Και ενώ πρόκειται για ένα μάλλον περίεργο όνομα για να δώσει κανείς στην κόρη του, η διάσημη reality star εξήγησε πώς ακριβώς το εμπνεύστηκε.

Η 83χρονη γιαγιά της Kim Kardashian είναι η πραγματική star της οικογένειας

«Το να διαλέγεις όνομα για το παιδί σου είναι πραγματικά δύσκολο. Ήξερα ότι ήθελα το όνομά της να ξεκινάει από «Τ» όμως, οπότε μια μέρα που παίρναμε το δείπνο μας και σκεφτόμασταν πιθανά ονόματα, η γιαγιά μου MJ πρότεινε το True».

 

Η γιαγιά της λέγεται πως την ενημέρωσε ότι ο προ-προπάππους της είχε αυτό το όνομα και κάπως έτσι της κόλλησε σαν ιδέα και το σκεφτόταν σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Το γεγονός έχει επιβεβαιώσει μάλιστα και η Kris Jenner, η οποία στο Instagram της είχε γράψει: «Fun fact! Το όνομα του παππού μου από την πλευρά του πατέρα μου ήταν Robert True Houghton... Οπότε είμαι ενθουσιασμένη που η Khloe ονόμασε την κόρη της True!!!!».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

Don't Miss