Ποιος θα συνοδεύσει τη Meghan Markle στην εκκλησία;

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Ποιος θα συνοδεύσει τη Meghan Markle στην εκκλησία;

Ο πατέρας της Meghan Markle, Thomas, δε θα είναι παρών στο γάμο της με τον πρίγκιπα Harry το Σάββατο 19 Μαΐου. Μπορεί τη Δευτέρα να δήλωσε ότι θα απέχει λόγω του σκανδάλου που δημιούργησε με τις στημένες paparazzi φωτογραφίες του, όμως σήμερα αποκάλυψε ότι θέλει να βρίσκεται στο πλευρό της κόρης του αλλά δεν μπορεί, καθώς θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας δήλωσε ότι πρόκειται για μία προσωπική στιγμή της Meghan, ενώ «Εκείνη και ο πρίγκιπας Harry ζητούν κατανόηση σε μία τόσο δύσκολη κατάσταση».

 

 

Ποιος, όμως, θα συνοδεύσε τη μέλλουσα νύφη στην εκκλησία την ημέρα της τελετής; Παρακάτω είναι οι πιθανές επιλογές:

Η μητέρα της

Η μητέρα της νύφης πάντα έχει σημαντικό ρόλο στην τελετή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, έτσι κι αλλιώς θα βρίοκεται μαζί της στο αυτοκίνητο μέχρι την εκκλησία, οπότε το να περπατήσει μαζί της μέχρι το ιερό  είναι κάτι που θα μπορούσε να προστεθεί στα καθήκοντά της. Μάλιστα, το 1885 η Βασίλισσα Victoria έκανε ακριβώς το ίδιο όταν η κόρη της, Βεατρίκη, παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Henry του Battenberg.

O πρίγκιπας Κάρολος

Δεν είναι σπάνιο για μία νύφη να συνοδεύεται από το μέλλοντα πεθερό της. Άλλωστε, ο Κάρολος είναι ενθουσιασμένος με την προσθήκη της Meghan στη βασιλική οικογένεια. «Ελπίζω να είναι πολύ χαρούμενοι και οι δύο, αυτό έχω να πω μόνο», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά σε δημοσιογράφο.

Ο πρίγκιπας William

Δε θα είναι η πρώτη φορά που ένας πρίγκιπας συνοδεύει τη μέλλουσα νύφη στα σκαλιά της εκκλησίας. Η πριγκίπισσα Margaret παραδόθηκε στο γαμπρό από το σύζυγο της αδελφής της, πρίγκιπα Philip, το 1960. Λέτε να δούμε την ιστορία να επαναλαμβάνεται, 58 χρόνια μετά; Ο William θα είναι επίσης κουμπάρος και λατρεύει τη Meghan, οπότε αυτό το ενδεχόμενο δεν είναι καθόλου απίθανο.

Ο πρίγκιπας Harry

Μπορεί να είναι ασυνήθιστο, όμως πολλές φορές οι νύφες συναντούν τους συντρόφους τους στη μέση της διαδρομής και προχωρούν μαζί στο ιερό, σύμφωνα με το Entertainment Tonight. Άλλωστε, το ίδιο έγινε και περίπτωση του γάμου του Καρόλου με την Camilla. Γιατί , λοιπόν, να μη βαδίσει ο Harry στα χνάρια του πατέρα του;

Κανείς

Συνηθίζεται όταν κάποια παντρεύεται για δεύτερη φορά ή δεν είναι σε πολύ μικρή ηλικία, να περπατάει μόνη της μέχρι το ιερό. Φυσικά, δε θα εκπλαγούμε εάν η Meghan αποφασίσει να περπατήσει ασυνόδευτη. Γνωστή για τις φεμινιστικές της απόψεις, η μέλλουσα πριγκίπισσα είναι απόλυτα ικανή να σταθεί σε κάθε περίπτωση.

 

Gallery: Δείτε τη Meghan Markle με νυφικό και όχι δίπλα στον πρίγκιπα Harry

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
3 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss