Γιατί η Meghan Markle δεν θα πάρει ποτέ τον τίτλο της πριγκίπισσας

The JennettesTHE JENNETTES Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Γιατί η Meghan Markle δεν θα πάρει ποτέ τον τίτλο της πριγκίπισσας

Όταν ο κόσμος θα παρακολουθεί τη Meghan Markle να παντρεύεται τον πρίγκιπα Harry στις 19 Μαίου, θα είμαστε μάρτυρες της στιγμής που εκείνη θα γίνει ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας. Πολλοί fans έχουν ήδη προγραμματίσει να παρακολουθήσουν τον βασιλικό γάμο σε live streaming, όσο συμβαίνει στο St. George's Chapel.

Και ανάμεσα στις φήμες σχετικά με τους καλεσμένους και άλλες λεπτομέρειες του γάμου, πολλοί αναρωτιούνται ποιος θα είναι ο τίτλος της Meghan Markle όταν γίνει royal. Ο μέλλοντας σύζυγος της Meghan αποκαλείται σχεδόν πάντα ως πρίγκιπας Harry, ή πιο επίσημα, Η Αυτού Μεγαλειότης Πρίγκιπας Henry της Ουαλίας. Αλλά σύμφωνα με το πρωτόκολλο του βασιλικού γάμου το 2011 όταν η Kate Middleton παντρεύτηκε τον πρίγκιπα William, πολλοί υποθέτουν πως η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry θα πάρουν νέους royal τίτλους κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής. Η μέλλουσα κουνιάδα της Meghan έλαβε τον τίτλο της δούκισσας του Cambridge την ημέρα του γάμου της, ένας τίτλος που πήγε μαζί με το δουκάτο που δώρισε η βασίλισσα στον πρίγκιπα William.

Έτσι, παρ' ότι όλοι θα θέλαμε να την αποκαλούμε πριγκίπισσα Meghan σύντομα, ο γάμο της με τον πρίγκιπα Harry δεν θα την κάνει πριγκίπισσα -μόνο οι γυναίκες που έχουν γεννηθεί μέσα στη βασιλική οικογένεια (όπως η πριγκίπισσα Charlotte) κρατούν επίσημα αυτόν τον τίτλο. Πιθανότατα η Meghan να γίνει δούκισσα όπως η Kate, αν βέβαια ο Harry πάρει κι εκείνος ένα δουκάτο την ημέρα του γάμου τους όπως ο William. Πολλοί υποθέτουν πως το κενό δουκάτο του Sussex είναι κρατημένο για τον Harry, όπου σε αυτή τη περίπτωση ο επίσημος τίτλος της Meghan θα είναι Η Αυτού Μεγαλειότης Δούκισσα του Sussex.

 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν η Meghan Markle φόρεσε το απόλυτο little black dress

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
5 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss