Η πριγκίπισσα Diana δεν φορούσε το logo της Chanel για έναν πολύ λυπητερό λόγο

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Η πριγκίπισσα Diana δεν φορούσε το logo της Chanel για έναν πολύ λυπητερό λόγο

Το στιλ της πριγκίπισσας Diana παραμένει μοναδικό μέχρι και σήμερα και γι' αυτό τόσοι πολλοί σχεδιαστές θέλησαν να την ντύσουν καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής της.

Αλλά σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, μετά το διαζύγιό της με τον πρίγκιπα Charles, η πριγκίπισσα Diana δεν ήθελε πια να φοράει το logo της Chanel για έναν πολύ λυπητερό, αλλά πολύ κατανοητό λόγο. Σε μία νέα συνέντευξη με το Harper's BAZAAR Australia, ο Αυστραλός σχεδιαστής Jayson Brundson μίλησε για τη συνεργασία με τη Diana το 1996, κατά τη διάρκεια της τελευταίας της επίσκεψης στην Αυστραλία για ένα φιλανθρωπικό event.

Ο Brundson είπε: "Ήμουν πολύ καλός φίλος με τον Joh Bailey και ο Joh διορίστηκε ως ο κομμωτής της όσο ήταν εδώ για την επίσκεψη. Δεν είχε πάρει το διαζύγιο πολύ καιρό και ο Jο ήξερε πως ήμουν τεράστιος fan της. Είχε έναν βοηθό κάθε μέρα που πήγαιναν μαζί για να της φτιάξουν τα μαλλιά για τη μέρα. Οπότε μου είπε, 'Θα ήθελες να έρθεις ως ο βοηθός μου;' και εγώ είπα 'Ναι, φυσικά θα ήθελα'. 

Αλλά όταν ήρθε η στιγμή να διαλέξουν αξεσουάρ για το outfit της Diana, o Bunson θυμάται την απόφασή της να μην φορέσει παπούτσια Chanel: 

"Βγήκε έξω κρατώντας πολλά ζευγάρια παπούτσια και τσάντες και απλά τα παράτησε στον καναπέ. Και μετά είπε, 'Τι πιστεύεις;', οπότε τα κοίταξα και βρήκα ένα ζευγάρι παπούτσια Chanel και είπα: 'Αυτά θα ταίριαζαν υπέροχα με Versace', και είπε 'Όχι, δεν μπορώ να φορέσω συνδεδεμένα C, το διπλό C'. Οπότε ρώτησα γιατί και είπε 'Είναι Camilla και Charles'".

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις πιο iconic εμφανίσεις της πριγκίπισσας Diana

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss