Η πρώην του πρίγκιπα Harry αποκάλυψε τη δυσκολία που αντιμετώπισε στον royal γάμο

The JennettesTHE JENNETTES Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Η πρώην του πρίγκιπα Harry αποκάλυψε τη δυσκολία που αντιμετώπισε στον royal γάμο

Η Cressida Bonas μπορεί να ήταν αρκετά δυνατή για να παρευρεθεί στον γάμο του πρώην της, πρίγκιπα Harry, αλλά η Βρετανίδα ηθοποιός μάλλον αντιμετώπισε ακόμα ένα πρόβλημα: το dress code.

Οι Βρετανικοί γάμοι, όπως γνωρίζουμε πλέον, καλούν τις γυναίκες να φορούν καπέλα, αν η τελετή πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της μέρας. Σε ένα νέο post για το Spectator, η Bonas αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει να φορέσεις το συγκεκριμένο αξεσουάρ. "Γιατί μου φαίνεται τόσο δύσκολη η κατάσταση με τα καπέλα; Δύσκολο να τα φορέσεις, δύσκολο να τα κοιτάξεις και εξαιρετικά δύσκολο για τον καημένο που κάθεται στην πίσω σειρά," εξήγησε.

"Τις περισσότερες φορές αποφεύγω τα καπέλα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει βλέμματα απογοήτευσης από τις παλιότερες γενιές. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο παρευρέθηκα στον βασιλικό γάμο. Η πρόσκληση έγραε ξεκάθαρα πως οι καλεσμένες πρέπει να φορούν καπέλο. Ίου." Ωστόσο, η Bonas βρήκε έναν τρόπο να ενσωματώσει το καπέλο στα στιλιστικά της πλάνα. "Διάλεξα ένα minimal κομμάτι με φτερά -και απλά ελπίζω να το πέτυχα".

 

 

Gallery: Δείτε ακόμη τα looks των διάσημων καλεσμένων στον βασιλικό γάμο

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
13 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss