Γιατί ο Ryan Reynolds και η Blake Lively ονόμασαν την κόρη τους James

The JennettesTHE JENNETTES Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Γιατί ο Ryan Reynolds και η Blake Lively ονόμασαν την κόρη τους James

O Ryan Reynolds αποκάλυψς πως η κόρη του, James, πήρε το όνομά της από τον πατέρα του. Οι δύο τους ήταν απομακρυσμένοι μέχρι που η σύζυγός του, Blake Lively, τον ενθάρρυνε να τα ξαναβρούν, με αποτέλεσμα να δώσουν το όνομά του στο παιδί τους.

Σε μία συνέντευξη με το Mr Porter, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πως είχε μία "περίπλοκη" και "σπασμένη" σχέση με τον πατέρα του που δεν βρίσκεται πια στη ζωή και τον οποίο περιγράφει ως "πρώην μποξέρ, πρώην αστυνομικό, πρώην ανθρακωρύχο".

Ωστόσο, πριν τον θάνατο του πατέρα του το 2015 μετά από μία μεγάλη μάχη με την ασθένεια Parkinson, ο Reynolds αποκάλυψε πως η σύζυγός του πρότεινε να επιδιορθώσουν τη σχέση τους πριν τον θάνατό του. "[Η Blake] έχει ένα χάρισμα του να βλέπει μπροστά," είπε ο ηθοποιός. Μετά την επανασύνδεσή τους, η Blake και ο Reynolds αποφάσισαν να ονομάσουν την πρώτη τους κόρη, James, από τον πατέρα του.

"Ένιωθα πως ήταν σωστό," είπε ο Reynolds. "Όλες οι οικογενειακές σχέσεις είναι περίπλοκες. Καλώς ή κακώς, όλοι οι δρόμοι οδηγούν εδώ. Στο τέλος της ημέρας, είναι πιο εύκολο να επικεντρωθώ στα καλά πράγματα αντί για τα κακά. Ο πατέρας μου πέθανε λίγο αφού γεννήθηκε η κόρη μου, αλλά μπόρεσε να τη δει, πράγμα που με χαροποιεί."

Το ζευγάρι καλωσόρισε μία δεύτερη κόρη, την Inez, το 2016, με τον Reynolds να παραδέχεται πως λατρεύει να περιτριγυρίζεται από τόσες γυναίκες σε καθημερινή βάση. "Λατρεύω να είμαι μπαμπάς," είπε. "Είναι το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί".

 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν οι κόρες της Blake Lively και του Ryan Reynolds έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss