Η Khloe Kardashian έστειλε ένα μήνυμα στον Tristan Thompson

The JennettesTHE JENNETTES Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Η Khloe Kardashian έστειλε ένα μήνυμα στον Tristan Thompson

H Κhloe Kardashian φαίνεται πως αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα social media για να στείλει ένα μήνυμα στον Tristan Thompson. Μόλις χθες ανέβασε φωτογραφία από το δώρο που έστειλε στην αδελφή της, Kim, και τον Kanye West για την επέτειο του γάμου τους, στο Instagram story της. Αντί να γράψει πως ήταν από όλη την οικογένειά της, υπέγραψε «Με αγάπη, KoKo και True», δίνοντάς μας έτσι την εντύπωση ότι η σχέση της με τον Tristan ίσως να μην είναι τόσο δυνατή, όσο μας είχε κάνει να πιστεύουμε.

 

 

Τώρα, πάλι μέσω των stories, η Khloe μοιράστηκε μαζί μας ένα κείμενο που μάλλον αναφέρεται σε εκείνον. «Μπορεί να είσαι καλός άνθρωπος, με όμορφη ψυχή, αλλά και πάλι έχεις τη δυνατότητα να πεις σε κάποιον: ‘με κατέστρεψες’», έγραφε.

 

 

Έχοντας στο μυαλό μας την απιστία του Thompson ενώ η 33χρονη ήταν ακόμα έγκυος, είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για ένα μήνυμα που απευθύνεται αποκλειστικά σε αυτόν.

Ίσως είναι ο τρόπος της να του δείξει πως όσα έκανε πραγματικά την πλήγωσαν. Φαίνεται πως δεν έχει ξεπεράσει τελείως όσα συνέβησαν, και είναι απόλυτα λογικό.

 

Gallery: Δείτε επίσης τα stylish looks της Khloe Kardashian στο καρέ κούρεμά της

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss