Ο Mick Jagger στο Instagram είναι ακόμη ένας αστείος μπαμπάς

The JennettesTHE JENNETTES Παρασκευή 01 Ιουνίου 2018

Παρασκευή 01 Ιουνίου 2018

Ο Mick Jagger στο Instagram είναι ακόμη ένας αστείος μπαμπάς

Μπορεί ο Mick Jagger να είναι ένας θρύλος της ροκ, αλλά για τον γιό του, Lucas Jagger, είναι απλά ένας ακόμη μπαμπάς που προσπαθεί να καταλάβει το Instagram. Μεταξύ των συναυλιών στα μεγαλύτερα στάδια του κόσμου και των παραστάσεων stand-up comedy, ο frontman των Rolling Stones περνάει πολύ χρόνο στα social media, ειδικά στο προφίλ του 19χρονου γιου του.

Ο Sir Mick βρίσκεται πάντα ανάμεσα στα σχόλια στις φωτογραφίες του γιου του, γράφοντας αστειάκια όπως κάθε άλλος μπαμπάς. Σε μία φωτογραφία που ανέβασε ο Lucas από το φεστιβάλ Lollapalooza στο Sao Paolo της Βραζιλίας -όπου ο νεότερος Jagger μεγάλωσε με τη μαμά του, το μοντέλο από τη Βραζιλία, Luciana Gimenez- ο Jagger έγραψε: "Μοιάζει διασκεδαστικό. Χα!" Σε μία άλλη, ο Lucas ανέβασε μία ομαδική φωτογραφία με τους φίλους του, και ο 74χρονος πατέρας του έγραψε, "Μοιάζει διασκεδαστικό!" και δύο emojis από φυτά.

Ο Jagger μετά προσπάθησε να δείξει cool όταν ο Lucas ανέβασε μία φωτογραφία του σε ένα ροζ ηλιοβασίλεμα. "Ωραία φωτογραφία," έγραψε ο rock star.

Το καλύτερό του; "Πρόσεχε το νερό," έγραψε ο Jagger σε μία φωτογραφία του Lucas να στέκεται στην ακτή, με τα κύμματα να φτάνουν σχεδόν τους αστραγάλους του. Προστατευτικός μπαμπάς.

 

A post shared by Lucasjagger (@lucasjagger) on

Ο Lucas είναι ο έβδομος γιος του Jagger, αφού ο 74χρονος καλωσόρισε το όγδοο παιδί του τον Δεκέμβριο του 2016, με τη σύντροφό του, Melanie Hamrick, τον οποίον ονόμασαν Deveraux Octavian Basil Jagger.

Ο Jagger, που είναι και προπαππούς, έχει και δικό του προφίλ στο Instagram και είναι καταπληκτικό. Έχει περίπου 1.5 εκ. followers και περιλαμβάνει το είδος των posts που θα ανέβαζε και η δική μας οικογένεια στο Instagram. Εκτός από αυτές που περιλαμβάνουν το rock lifestyle με το συγκρότημά του, ο Jagger είναι απλά κάποιος που του αρέσει να καταγράφει τη στιγμή με μία στημένη φωτογραφία -ακόμα και τις πιο απλές: Μία φορά ανέβασε μία φωτογραφία του εαυτού του να κάθεται σε ένα δέντρο, με τη λεζάντας "Αγροτική ζωή!"

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger) on

Gallery: Αυτή είναι η νεαρή σύντροφος του Mick Jagger

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss