Η επική φράση της Kim Kardashian για το βραβείο μόδας που κέρδισε

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Τρίτη 05 Ιουνίου 2018

Τρίτη 05 Ιουνίου 2018

Η επική φράση της Kim Kardashian για το βραβείο μόδας που κέρδισε

Χθες το βράδυ διοργανώθηκαν τα CFDA Fashion Awards 2018 και ανάμεσα στους νικητές της βραδιάς ήταν και το όνομα της Kim Kardashian. Κάτι που δεν εξέπληξε μόνο αρκετό κόσμο αλλά και την ίδια, η οποία μάλιστα σχολίασε το γεγονός με πολύ χιούμορ και έντονη διάθεση για αυτοσαρκασμό.

Οι καλύτερες εμφανίσεις των CFDA Fashion Awards 2018

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Η γνωστή reality star και επιχειρηματίας λοιπόν παρέλαβε το βραβείο της και η πρώτη αντίδρασή της ήταν να δηλώσει σοκαρισμένη και να σχολιάσει πως "απορώ πώς κέρδισα ένα βραβείο μόδας ενώ κυκλοφορώ γυμνή όλη την ώρα!". Στη συνέχεια φρόντισε φυσικά να δηλώσει ότι νιώθει μεγάλη τιμή και να συμπληρώσει "Ήταν πριν από 7 χρόνια όταν μία από τις εκπροσώπους τύπου μου με ρώτησε ποιοι ήταν οι στόχοι μου και τα όνειρά μου και εγώ της απάντησα ότι ήθελα να βρεθώ στο εξώφυλλο ενός περιοδικού μόδας" και τότε μου απάντησε "Ας βάλουμε μερικούς ρεαλιστικούς στόχους γιατί αυτό δεν πρόκειται να συμβεί".

Η Kim Kardashian φυσικά φρόντισε να της στείλει το πρώτο της εξώφυλλο στη VOGUE όταν κυκλοφόρησε, υπογεγραμμένο και με αφιέρωση, όπως ανέφερε. Κακά τα ψέμματα, είτε μας αρέσει είτε όχι, η Kim είναι μάλλον το απόλυτο case study για το πώς μπορείς να πετύχεις αυτό που κανείς δεν πιστεύει ότι είσαι ικανός να κάνεις, τουλάχιστον στη βιομηχανία της μόδας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss