Η βασίλισσα Ελισάβετ παρακολουθεί τους στάβλους της μέσω iPad

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Η βασίλισσα Ελισάβετ παρακολουθεί τους στάβλους της μέσω iPad

Αγαπά τα άλογα και έχει μάθει να ιππεύει από τεσσάρων ετών. Η βασίλισσα Ελισάβετ, παρά τα 92 της χρόνια, όχι μόνο επιδίδεται ακόμα στο αγαπημένο της άθλημα, αλλά θέλει η ίδια να παρακολουθεί τι γίνεται στους βασιλικούς στάβλους.

Έτσι, η μακροβιότερη μονάρχης στον κόσμο, που γιόρτασε το Σάββατο τα 92ά γενέθλιά της με την εντυπωσιακή παρέλαση «Trooping the Colour» (παρέλαση για τα χρώματα του Συντάγματος), έχει στην κατοχή της ένα iPad! Σύμφωνα με τη Metro είναι συνδεδεμένο με το κλειστό σύστημα παρακολούθησης των βασιλικών στάβλων στο Σάντριγχαμ, την έτερη βασιλική κατοικία στο Νόρφολκ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η βασίλισσα από την άνεση της πολυθρόνας της στο παλάτι του Μπάκιγχαμ επιθυμεί -με τη βοήθεια της τεχνολογίας- να παρακολουθεί στους στάβλους του Σάντριγχαμ τις φοράδες της όταν φέρνουν στον κόσμο τα πουλάρια τους. Ο Ντέιβιντ Σόμερ, επικεφαλής των βασιλικών στάβλων, δήλωσε: «Το πλεονέκτημα με το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης είναι πως όταν αυτό συμβαίνει (η γέννηση ενός πουλαριού), μπορώ να είμαι στο τηλέφωνο και να της εξηγώ (της βασίλισσας), παράλληλα, τι συμβαίνει και να συζητώ μαζί της κατά τη διάρκεια της διαδικασίας».

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

More for you

 
 

Don't Miss