Η Charlotte του Sex & The City εξομολογήθηκε πως "χύθηκαν δάκρυα" στις πρόβες

The JennettesTHE JENNETTES Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Η Charlotte του Sex & The City εξομολογήθηκε πως "χύθηκαν δάκρυα" στις πρόβες

Η Kristen Davis εξομολογήθηκε πως η τελειοποίηση της γκαρνταρόμπας του Sex and The City μερικές φορές ήταν εξαντλητική. Η ηθοποιός -που είχε τον ρόλο της Charlotte στη σειρά- μίλησε ανοιχτά για τις πρόβες που έκαναν στα ρούχα στις 2 το πρωί και για τις φορές που έπρεπε να βάλουν τα ρούχα στον ατμό για να τα φορέσει.

Μιλώντας για ένα συγκεκριμένο φόρεμα Mugler που φόρεσε στο επεισόδιο The Cheating Curve, η Davis είπε, σύμφωνα με το WWD: "Έχω καμπύλες οπότε έπρεπε να βάλουν το φόρεμα στον ατμό για να το βάλω και να το βγάλω. Κατά τη διάρκεια εκείνης της πρόβας, χύθηκαν δάκρυα."

Απευθυνόμενη σε μία fan σε ένα event του The Standard Hollywood και του διάσημου λογαριασμού στο Instagram Every Outfit on Sex and The City, η Davis, ανέφερε πως ενώ οι τέσσερις χαρακτήρες έδειχναν υπέροχες, χρειάστηκε πολύ σκληρή δουλειά για να δημιουργηθεί το στιλ τους.

"Σταματούσαμε τα γυρίσματα στις 2 το πρωί και μας έλεγαν, 'Έχετε πρόβα ρούχων [για το επόμενο επεισόδιο]'. Δεν επιτρεπόταν να παραπονεθούμε," είπε. "Ήμασταν τόσο κουρασμένες. Καθόμασταν απλά εκεί, γυμνές, και μερικές φορές ερχόντουσαν οι κούριερ και ήμασταν τόσο κουρασμένες για να ντυθούμε. Υποφέραμε για τα outfits, αλλά δεν πειράζει".

Την προηγούμενη εβδομάδα, το SATC γιόρτασε την 20ή του επέτειο από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο επεισόδιο.

 

Gallery: Αυτή είναι η πραγματική Carrie Bradshaw

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
11 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss