Ποια διάσημη αποκάλεσαν "άσχημη" οι Dolce & Gabbana και προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων

The JennettesTHE JENNETTES Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Ποια διάσημη αποκάλεσαν "άσχημη" οι Dolce & Gabbana και προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων

Μόνο κάποιος που θα επιθυμούσε να στρέψει όλο το internet θα τολμούσε να αποκαλέσει τη Selena Gomez "άσχημη". Κι όμως, ο σχεδιαστής Stefano Gabbana του οίκου Dolce & Gabbana το τόλμησε στο Instagram και όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων ανάμεσα στους fans της τραγουδίστριας. Όπως ανέφερε πρώτος ο λογαριασμός στο Instagram, Diet Prada, ο Gabbana έγραψε ένα σχόλιο σε ένα post του The Catwalk Italia, το οποίο έδειχνε τη Gomez με διαφορετικά κόκκινα φορέματα.

"È proprio brutta!” έγραψε ο σχεδιαστής, που μεταφράζεται περίπου ως "είναι πραγματικά άσχημη!" Απάντησε επίσης στο σχόλιο ενός άλλου χρήστη που είπε πως "μοιάζει με σκύλο ράτσας Pomeranian", γράφοντας "χαχαχαχα είναι αλήθεια χαχαχα".

Όπως αναφέρει το PopCrave, ο Gabbana έχει μεγάλο ιστορικό στο να κάνει προσβλητικά σχόλια σε celebrity λογαριασμούς στο Instagram -όπως με τη Miley Cyrus και τον αδερφό της, Braison. To People συμπληρώνει πως πρόσφατα είχε κάνει ένα άσχημο σχόλιο για τη Kate Moss, ενώ έχει κάνει και αμφιλεγόμενες δηλώσεις σχετικά με τη vitro γονιμοποίηση και τους gay γονείς. 

Αυτή τη φορά, όμως, ο Gabbana εκνεύρισε αρκετά τους fans της Selena Gomez, οι οποίοι έβαλαν σκοπό να τον μποϊκοτάρουν στο Instagram και το Twitter:

 

Oύτε η Gomez, ούτε ο Gabbana έχουν σχολιάσει το γεγονός δημοσίως.

 

Gallery: Οι 5 φωτογραφίες της Selena Gomez που έσπασαν το internet

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
5 photos

 

 

More for you

Don't Miss