Ο Barack Obama δίνει ερωτικές συμβουλές

The JennettesTHE JENNETTES Σάββατο 07 Ιουλίου 2018

Σάββατο 07 Ιουλίου 2018

Ο Barack Obama δίνει ερωτικές συμβουλές

Όταν σκεφτόμαστε τα πιο αγαπημένα διάσημα ζευγάρια, ο Barack και η Michelle Obama μας έρχονται πρώτοι στο μυαλό. Ένα ζευγάρι που δείχνουν να είναι ίσοι, να γελούν ακόμα πολύ και να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον, μετά από 25 χρόνια γάμου. Με αυτό κατά νου, ο πρώτην πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ο κατάλληλος να δώσει ερωτικές συμβουλές. Ανακαλύπτοντας πως ο πρώην διευθυντής επικοινωνιών του, Dan Pfeiffer, επρόκειτο να συγκατοικήσει με την σύντροφό του, του προσέφερε μερικές συμβουλές για το πώς να αποφασίσει για το αν θα παντρευτεί ή όχι.

Ο Pfeiffer έγραψε την ιστορία στο νέο του βιβλίο, Yes We (Still) Can. "Αυτή είναι η συμβουλή που δίνω σε όλους για τον γάμο -είναι κάποιος/α που βρίσκεις ενδιαφέρον/ουσα" γράφει για την συμβουλή του Obama. "Θα περάσεις περισσότερο χρόνο με αυτό το άτομο απ' ότι με οποιονδήποτε άλλον για την υπόλοιπη ζωή σου, και δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να θέλεις πάντα να ακούσεις τι έχει να πει.

"Σε κάνει να γελάς; Και δεν ξέρω αν θες παιδιά, αλλά αν θες, πιστεύεις πως θα είναι καλή μητέρα; Η ζωή είναι μεγάλη. Αυτά είναι τα πράγμα που έχουν πραγματική σημασία μακροπρόθεσμα".

Όταν ο Pfeiffer απάντησε πως η σύντροφός του είναι "εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, πιο αστεία απ' ότι εγώ και θα είναι μία υπέροχη μητέρα," ο Obama είπε: "Ακούγεται σαν να είναι η μία και μοναδική. Είσαι τυχερός."

 

Gallery: Φωτογραφίζοντας τον Obama - Ένα album από τα 8 χρόνια προεδρίας του

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

 

More for you

 
 

Don't Miss