Μόλις ανακοινώθηκε πως βασίλισσα Ελισάβετ δεν θα παρευρεθεί στη βάπτιση του πρίγκιπα Louis

The JennettesTHE JENNETTES Δευτέρα 09 Ιουλίου 2018

Δευτέρα 09 Ιουλίου 2018

Μόλις ανακοινώθηκε πως βασίλισσα Ελισάβετ δεν θα παρευρεθεί στη βάπτιση του πρίγκιπα Louis

Η βάπτιση του πρίγκιπα Louis θα λάβει χώρα στο Chapel Royal του St. Jame's Place στο Λονδίνο αργότερα σήμερα, και διάφορα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα παρευρεθούν

Το επίσημο site της βασιλικής οικογένειας αποκάλυψε πως ανάμεσα στους καλεσμένους θα είναι οι παππούδες του, ο πρίγκιπας Charles και η δούκισσα του Cornwall, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry, οι νονοί του πρίγκιπα Louis και οι σύντροφοί τους, οι γονείς της Kate Middleton, η Pippa Middleton και ο James Matthews, και ο αδερφός της Kate, James Middleton. Αυτοί που λείπουν εμφανώς από τη λίστα δεν είναι άλλοι από τη βασίλισσα Ελισάβετ Β' και τον πρίγκιπα Philip.

H The Express αναφέρει πως, δυστυχώς, η βασίλισσα και ο πρίγκιπας Philip αποφάσισαν να μην παρευρεθούν στο βαπτίσια του δισσέγγονού τους στο Λονδίνο σήμερα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, "Η απόφαση δεν έχει να κάνει με θέματα υγείας και θεωρείται πως αποφασίστηκε από τη βασίλισσα και τους Cambridges αρκετό καιρό πριν".

Σύμφωνα με την βασιλική ανταποκρίτρια της Daily Mail, "Η βασίλισσα και ο Philip πέρασαν το Σαββατοκύριακο μαζί στο Norfolk. Εκείνος παραμένει εκεί ενώ εκείνη επιστρέφει σήμερα στο Λονδίνο. Η απόφασή της να μην παρευρεθεί συμφωνήθηκε με τον William και τη Kate, ενώ ο Philip είναι ξεκάθαρο πως δεν θέλει να παρευρεθεί σε δημόσια events εκτός κι αν πραγματικά πρέπει".

Η βασίλισσα έχει μία ιδιαίτερα γεμάτη εβδομάδα από βασιλικές υποχρεώσεις μπροστά της, συμπεριλαμβανομένης της επετείου της Βασιλικής Αεροπορίας για τα 100 χρόνια, όπως και την επίσκεψη του Donald Trump στο Ηνωμένο Βασίλειο, κατά τη διάρκεια της οποίας θα συναντηθεί με τη βασίλισσα. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως η ημερομηνία βάπτισης του πρίγκιπα Louis χρήζει μεγάλης σημασίας για τη βασίλισσα. Όπως αναφέρει η Mirror, στις 9 Ιουλίου του 1947, ο αρραβώνας της βασίλισσας Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Philip ανακοινώθηκε στον κόσμο.

Ενώ είχαν αρραβωνιαστεί ήδη κρυφά για έναν χρόνο, εκείνη την ημερομηνία η τότε πριγκίπισσα Ελισάβετ μοιράστηκε το επίσημο πορτραίτο τους με τον κόσμο.

Gallery: Δείτε ακόμη όταν η Kate Middleton έκλεψε τις εντυπώσεις με φόρεμα των 60 ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss