CELEBRITIES MEN’S POINT

4 καθημερινές συνήθειες που σου στερούν τους κοιλιακούς


JTeam

28 Ιανουαρίου 2022

4 καθημερινές συνήθειες που σου στερούν τους κοιλιακούς
Pexels/Nadin sh
4 καθημερινά λάθη που κάνεις

Μπορεί να γυμνάζεσαι φουλ κάθε μέρα, αλλά και πάλι βλέπεις ότι το αποτέλεσμα δεν είναι το αναμενόμενο. Οι κοιλιακοί σου δεν είναι όσο φέτες θα έπρεπε, πάντα με βάση τις ώρες που περνάς στο γυμναστήριο.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν μερικές καθημερινές συνήθειες, που συνδέονται άρρηκτα με τους κοιλιακούς και την εικόνα της φυσικής σου κατάστασης, και θα έπρεπε να τις έχεις πάντα στο μυαλό σου.

Δεν τρως κατάλληλα

Δεν είναι μόνο το junk food που σε γεμίζει περιττό λίπος. Είναι η ποιότητα των τροφών που επιλέγεις. Το μπιφτέκι πρέπει να αποτελείται από κρέας καλής ποιότητας, ενώ το τυρί θα πρέπει να έχει λίγα λιπαρά. Επίσης, χρειάζεσαι πράσινα λαχανικά σε καθημερινή βάση, ώστε να πάρεις τις βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός σου.

Δεν κοιμάσαι επαρκώς

Η κακή ποιότητα του ύπνου και οι λίγες ώρες επηρεάζουν τις διατροφικές επιλογές σου και δεν δίνουν χρόνο στους μύες να επανέλθουν.

Δεν πίνεις αρκετό νερό

Το νερό μεταφέρει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό σου, επηρεάζοντας όλες τις διαδικασίες του μεταβολισμού. Εκτός από το νερό, μπορείς να πίνεις σκέτο καφέ και ενεργειακά ποτά, αλλά χωρίς ζάχαρη.

Το παρακάνεις με τη γυμναστική

Όταν το παρακάνεις, οι μύες μπορεί να ατροφήσουν και να πετύχεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Οι ειδικοί σήμερα σε προτρέπουν να γυμνάζεις τους κοιλιακούς σου έως και 6 μέρες την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.