CELEBRITIES MEN’S POINT

Ένας bodybuilder γυμνάστηκε όπως ο Elon Musk και ήταν δυσκολότερο απ' όσο περίμενε


JTeam

18 Μαΐου 2022

Ένας bodybuilder γυμνάστηκε όπως ο Elon Musk και ήταν δυσκολότερο απ' όσο περίμενε
Ο Zac Perna γυμνάστηκε σαν δισεκατομμυριούχος και ήταν πιο δύσκολο απ' όσο φανταζόταν

Ο YouTuber και bodybuilder Zac Perna ακολούθησε το πρόγραμμα γυμναστικής του Elon Musk, το έβγαλε βίντεο και, όπως φάνηκε, ήταν πιο δύσκολο απ’ όσο περίμενε. Ο δισεκατομμυριούχος γυμνάζεται με μία ακραία εκδοχή της μεθόδου Pomodoro. Παραδοσιακά, αυτή αποτελείται από 25λεπτα σετ εργασίας, τα οποία διακόπτονται από διαλείμματα 5 λεπτών. Στην περίπτωση του Musk, όμως, τίποτα δεν κρατά πάνω από πεντάλεπτο – από το γεύμα, μέχρι τη γυμναστική.

Ο Perna ξεκίνησε την ημέρα του νηστικός, επειδή ο Musk δεν τρώει πρωινό – και, γενικότερα, δεν τρώει τίποτα μέχρι τη 1 το μεσημέρι. Έφαγε το pre-workout γεύμα του μέσα σε 5 λεπτά και, όπως αποκάλυψε, «το πεπτικό σύστημα δεν έμεινε ευχαριστημένο. Βασικά, είναι απαράδεκτο, πρέπει να μασάς αργά την τροφή και να την απολαμβάνεις».

Ο Elon Musk πηγαίνει στο γυμναστήριο τις ώρες της ημέρας που έχει κενό πρόγραμμα, κι όχι συγκεκριμένες στιγμές. Είτε ακολουθεί πρόγραμμα με αντιστάσεις, είτε με αερόβιο στον διάδρομο – σε κάθε περίπτωση, αποτελείται από πεντάλεπτα σετ. Ο Perna έκανε ασκήσεις για το στήθος.

Δείτε την προσπάθειά του στο παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.