CELEBRITIES MEN’S POINT

Τα κόλπα για να ξεφορτωθείς τα love handles (δηλαδή τις χειρολαβές)


JTeam

29 Ιουνίου 2022

Τα κόλπα για να ξεφορτωθείς τα love handles (δηλαδή τις χειρολαβές)
Unsplash/Angelo Pantazis
Τι πρέπει να αλλάξεις, από άποψη διατροφής και γυμναστικής

Χειρολαβές είναι αυτά τα σημεία στο πλάι όπου υπάρχει λίπος, ανεξαρτήτως βάρους. Μπορεί να τρέφεσαι σωστά, να γυμνάζεσαι και αυτές να είναι εκεί και να επιμένουν.

Υπάρχει τρόπος να απαλλαχθείς; Ο προπονητής Jeff Cavaliere έχει να μοιραστεί μαζί σου μερικά μυστικά για το πώς θα το πετύχεις. Από διατροφική άποψη, συστήνει να κόψεις το αλκοόλ και να προσεγγίζεις τα γέυματά σου με τον τρόπο 9:1. Να τρως δηλαδή 9 καθαρά γεύματα και ό,τι θέλεις στο δέκατο.

«Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να φοβάσαι τους υδατάνθρακες ούτε να τους αποφεύγεις εντελώς. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να αυξήσεις τα επίπεδα κορτιζόλης, και αυτό μεταφράζεται σε επίμονο λίπος».

Από άποψη άσκησης, πρέπει να ακολουθήσεις δύο συμβουλές. Πρώτον, να εκτιμήσεις το είδος προπόνησης που χρειάζεσαι. Για τις χειρολαβές, θα χρειαστείς γυμναστική για καύση λίπους. Μία καλή κίνηση είναι τα βάρη που στοχεύουν σε διαφορετικά σημεία του σώματος αλλά χωρίς διάλειμμα στο ενδιάμεσο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.