CELEBRITIES MEN’S POINT

Τα 3 είδη σανίδας για να πεις αντίο στους πόνους της μέσης


JTeam

19 Αυγούστου 2022

Τα 3 είδη σανίδας για να πεις αντίο στους πόνους της μέσης
Pexels/Li Sun
3 ασκήσεις σανίδας που θα σε απαλλάξουν από τους πόνους

Οι μυικοί πόνοι είναι τρομερά συνηθισμένο πράγμα σε άντρες και γυναίκες. Η μέση σου σε πιάνει πολύ συχνά και νιώθεις ότι δεν μπορείς να κουνήσεις ρούπι.

Αφού το ξεπεράσεις, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κάνεις προκειμένου να δυναμώσεις τη μέση σου και να την προφυλάξεις από πιθανούς μελλοντικούς πόνους. Και θα το πετύχεις με τα παρακάτω είδη σανίδας.

Σανίδα με αγκώνες

Ξάπλωσε μπρούμυτα στο πάνω και στήριξε το σώμα στους αγκώνες. Επανάλαβε 5 φορές κρατώντας τη σανίδα για 30 δευτερόλεπτα.

Η σανίδα της αρκούδας

Η πιο εύκολη αλλά και αποτελεσματική άσκηση για το πρόβλημα της μέσης. Κάθεσαι στο πάτωμα στα τέσσερα κα σε κάποια φάση σηκώνεις τα γόνατα λίγο και ρίχνεις το βάρος στα χέρια και τα πόδια.

Σανίδα στο πλάι

Η πιο δύσκολη σανίδα, που σε βοηθά να αποκτήσεις καλύτερη στάση κορμού και να γυμνάσεις τους μύες της μέσης. Ξεκίνα με 10-15 δευτερόλεπτα τη φορά και αύξησε σταδιακά τη διάρκεια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.