CELEBRITIES MEN’S POINT

Ένας top trainer μοιράζεται 5 συμβουλές για μεγαλύτερους δικέφαλους


JTeam

3 Οκτωβρίου 2022

Ένας top trainer μοιράζεται 5 συμβουλές για μεγαλύτερους δικέφαλους
Ένας top trainer μοιράζεται 5 συμβουλές για μεγαλύτερους δικέφαλους

Σε ένα πρόσφατο βίντεο στο κανάλι του στο YouTube, ο top trainer Jeremy Ethier αναλύει μερικούς από τους απλούς τρόπους με τους οποίους πιστεύει ότι μπορείτε να βελτιώσετε τις προπονήσεις δικεφάλων σας και να αρχίσετε να βλέπετε καλύτερα, πιο γρήγορα αποτελέσματα.

Επειδή όλα στο σώμα είναι συνδεδεμένα, ο Ethier συμβουλεύει να ξεκινήσετε ρίχνοντας μια ματιά στο πώς γυμναζέτε την πλάτη σας. Κινήσεις όπως οι κωπηλατικές, τα pulldowns και οι έλξεις εμπλέκουν τους δικέφαλους μυς καθώς και τους μύες της πλάτης, επομένως μην παραβλέπετε την αξία αυτών των ασκήσεων όσον αφορά την αύξηση του μεγέθους. Αλλά για να μεγιστοποιηθούν τα αποτελέσματα, συνιστά να γυμνάζετε τον δικέφαλο μυ, με ασκήσεις ειδικά προσανατολισμένες προς αυτήν την ομάδα μυών, όπως τα bicep curls.

Δεύτερον, ο Ethier τονίζει πόσο σημαντικό είναι να εκτελείς ένα πλήρες εύρος κίνησεων για να αξιοποιήσεις στο έπακρο την υπερτροφία που προκαλείται από διάταση - και να επιλέξεις ασκήσεις που προκαλούν τον δικέφαλο όταν βρίσκεται σε πλήρως τεντωμένη θέση.

Τρίτον, προτείνει να αυξήσετε τον όγκο της προπόνησής σας. «Η σύστασή μου είναι να χρησιμοποιήσετε 15 σετ άμεσης προπόνησης δικεφάλου ως ανώτατο όριο».

Η τέταρτη συμβουλή του Ethier είναι εμπνευσμένη από τη φιλοσοφία της παλιάς σχολής bodybuilding της σύνδεσης μυαλού-μυών. «Όποτε κάνετε ασκήσεις, προσπαθήστε να νιώθετε πραγματικά τους δικέφαλους μυς σας να κάνουν τη δουλειά», λέει.

Τέλος, πρέπει να συνεχίσετε να βρίσκετε νέους τρόπους για να προκαλέσετε τους δικέφαλους μυς σας μόλις εξοικειωθείτε με ένα συγκεκριμένο σύνολο ερεθισμάτων. «Σε σύγκριση με τις μεγάλες σύνθετες ασκήσεις σας, η πρόοδος με τις ασκήσεις δικεφάλου σας θα είναι αργή», λέει. «Αλλά επικεντρωθείτε στην παρακολούθηση της προόδου σας και στην πραγματοποίηση μικρών βελτιώσεων κάθε εβδομάδα και πολύ γρήγορα θα παρατηρήσετε ότι οι δικέφαλοί σας μεγαλώνουν πιο γρήγορα ».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.