CELEBRITIES MEN’S POINT

Tα 3 καλύτερα apps για γυμναστική από το σπίτι και online training


JTeam

30 Νοεμβρίου 2022

Tα 3 καλύτερα apps για γυμναστική από το σπίτι και online training
Για τις ημέρες που μπορεί να μην έχεις χρόνο να πας γυμναστήριο και όχι μόνο, οι online προπονήσεις μέσα από τα παρακάτω apps θα σου δώσουν τις κατάλληλες επιλογές

Από τότε που η πανδημία μπήκε στις ζωές μας, πολλές συνήθειες της καραντίνας εξακολουθούμε να τις διατηρούμε, και μια από αυτές είναι και η γυμναστική στο σπίτι. Κερδίζεις χρόνο, δεν έχεις τα αδιάκριτα βλέμματα του γυμναστηρίου και κυρίως παραμένεις αφοσιωμένος στο πρόγραμμα σου, χωρίς να σου τραβά κανείς την προσοχή ή το ενδιαφέρον.

Και μπορεί πλέον να έχουμε επιστρέψει στα γυμναστήρια και στους χώρους της προπόνησης μας, ωστόσο είναι και αυτές οι μέρες που είτε θες την ησυχία και την άνεση του σπιτιού σου, είτε πολύ απλά δεν θες να ξοδέψεις άλλη μια συνδρομή στο γυμναστήριο, ενώ έχεις την ευκαιρία να γυμναστείς εξίσου καλά και μέσω online προγραμμάτων σε πολύ καλύτερες τιμές, είτε δωρεάν.

Όπως και να έχει, ένα work out από το σπίτι σου θα το κάνεις, και προτού ξεκινήσεις να ψάχνεις που θα βρεις ολοκληρωμένα προγράμματα, αλλά και τον trainer που θα σε βάλει στο mood και θα σε ξεσηκώσει από τον καναπέ, σου έχουμε τις top 3 εφαρμογές για online training. Τέλος να σημειωθεί πως οι online προπονήσεις είναι ιδανικές για να κάνεις και μια αρχή (αν έχεις αφήσει για καιρό για παράδειγμα το γυμναστήριο) προκειμένου να κάνεις μια σωστή προετοιμασία, πριν μπεις στα ενταντικά προγράμματα.

Τα καλύτερα apps για online training

FlexIt

Σε αυτό το app μπορείς να απαντήσεις σε ένα σύντομο quiz, σχετικά με τους στόχους σου, αλλά και που θες να εστιάσεις στις προπονήσεις σου και να βρεις έως και προπονητές από 3,000 γυμναστήρια σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι είναι ειδικοί και επαγγελματίες στο online training.

FightCamp

Εδώ όπως καταλαβαίνεις το βάρος πέφτει στην πυγμαχία και το μποξ. Εκτός από το γεγονός πως είναι ιδανική αερόβια άσκηση, μπορείς να βρεις και εξοπλισμό για boxing, και επίσης μπορείς να αναμετρηθείς με άλλα άτομα, τα οποία κάνουν την ίδια προπόνηση.

Alo Moves

Το συγκεκριμένο app φημίζεται για τα πρόγραμμα του σε yoga, fitness, και mindfulness classes. Εδώ έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις στις δυνατότητες και τα "μέτρα" σου την προπόνηση, αλλά και να διαλέξεις το τύπο άσκησης που σου ταιριάζει/ αρέσει περισσότερο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.