CELEBRITIES MEN’S POINT

9 πράγματα που πρέπει να έχει κάθε άνδρας στο γραφείο του


JTeam

3 Δεκεμβρίου 2022

9 πράγματα που πρέπει να έχει κάθε άνδρας στο γραφείο του
pexels
Πόσα από αυτά έχεις γύρω σου;

Μιας και περνάς τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο γραφείο σου, σου παραθέτουμε μια λίστα με πράγματα που θα ήταν χρήσιμο να έχεις πάντα κοντά σου (αν δεν τα έχεις ήδη).

Αν θες λοιπόν να δουλεύεις πιο αποτελεσματικά, βάλε κοντά σου όσα δεν έχεις από τα παρακάτω.

Νερό

Δεν πρέπει να λείπει ποτέ από το γραφείο σου για να παραμένει ενυδατωμένος. Δεδομένου ότι χρειάζεται να καταναλώνεις 8-9 ποτήρια νερού ημερησίως, με ένα μπουκάλι νερό διαρκώς κοντά σου, θα πετύχεις τον στόχο σου.

Πρώτες βοήθειες

Βάλε σε ένα συρτάρι ορισμένα βασικά φάρμακα που θα σου φανούν χρήσιμα στη δύσκολη στιγμή. Για πονοκέφαλο, πονόδοντο και οποιονδήποτε άλλο ξαφνικό πόνο μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ρούχα

Μέσα στη μέρα προκύπτουν διάφορες εκδηλώσεις ή σημαντικά meetings. Μην ξεχνάς να έχεις λοιπόν πάντα στο γραφείο σου ένα ακόμη σύνολο που μπορείς να φορέσεις εύκολα χωρίς να τσαλακωθεί.

Ακουστικά

Για να συγκεντρωθείς σε αυτό που κάνεις και να μπλοκάρεις κάθε ήχο που θα σου αποσπάσει την προσοχή τα ακουστικά είναι απαραίτητα στο γραφείο.

Υγιεινά σνακ

Για καλύτερη αποδοτικότητα, φρόντισε να έχεις μαζί σου διάφορα σνακ όπως φρούτα, ξηρούς καρπούς, μπάρες. Αν έχει ψυγείο ο χώρος εργασίας σου μπορείς να έχεις και άλλα υλικά για γεύματα που θα δώσουν το απαραίτητο boost στην ενέργειά σου.

Μετρητά

Μπορεί να κάνεις τις περισσότερες αγορές με κάρτα αλλά τα μετρητά είναι πάντα απαραίτητα γι' αυτό καλό είναι να έχεις πάντα λίγα σε ένα από τα συρτάρια που χρησιμοποιείς στο γραφείο σου.

Στυλό και σημειωματάριο

Μπορεί να χρησιμοποιείς συνέχεια τον υπολογιστή αλλά ένα στυλό κι ένα τετράδιο είναι πάντα αναγκαία για διάφορα τηλέφωνα και σημειώσεις παρόλο που μπορεί να μη τα θεωρείς απαραίτητα.

Φορτιστής

Πόσες φορές έχεις ξεμείνει από μπαταρία και ψάχνεις για φορτιστή, αφού δεν έχεις κάποιον μαζί σου; Και άλλες πόσες τυχαίνει να μην έχει κανένας συνάδελφος για να σου δώσει με αποτέλεσμα να μένεις με το κινητό κλειστό;

Κολόνια και αποσμητικό

Ακριβώς επειδή είσαι πολλές ώρες στο γραφείο, δεν αρκεί να πλένεις μόνο τα χέρια σου. Το αποσμητικό και η κολόνια θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και να ανανεωθείς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.