CELEBRITIES MEN’S POINT

Πώς θα καταλάβεις ότι αρέσεις σε μια γυναίκα;


JTeam

6 Δεκεμβρίου 2022

Πώς θα καταλάβεις ότι αρέσεις σε μια γυναίκα;
Πολλές φορές παραπονιέσαι ότι δεν καταλαβαίνεις πότε μία γυναίκα φλερτάρει και πότε απλώς θέλει να κάνετε παρέα

Τις περισσότερες, είσαι σίγουρος για το πρώτο και κάνεις λάθος. Παρακάτω θα βρεις 5 σημάδια ότι όντως της αρέσεις και δεν σε βλέπει φιλικά. Για να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα.

Προσοχή στη γλώσσα του σώματος

Η γλώσσα του σώματος προδίδει τα πάντα. Συνήθως, συμπεριφερόμαστε διαφορετικά μπροστά σε κάποιον που μας αρέσει. Tον αγγίζουμε περισσότερο, στρεφόμαστε ολόκληροι προς το μέρος του όταν μιλάμε. Πειράζουμε τα μαλλιά μας, οι κόρες των ματιών διαστέλλονται. Δες τις λεπτομέρειες.

Προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει

Εμφανίζεσαι και αυτόματα γίνεται πιο αστεία. Λέει πράγματα που πιστεύει ότι θα σου αρέσουν για να καταλάβεις πόσο έξυπνη είναι. Πρόσεξε εδώ – ίσως απλώς είναι ενδιαφέρουσα χωρίς καν να προσπαθήσει, οπότε μη σιγουρευτείς ότι σε θέλει αν δεν αναγνωρίζεις έστω δύο από τα παρακάτω.

Αναφέρει συχνά ότι είναι ελεύθερη

Όχι αν παραπονιέται πως «δε με θέλει κανένας», προσοχή εδώ. Αν απλώς αναφέρει μπροστά σου ότι δεν έχει σύντροφο, μάλλον είναι γιατί θέλει να το ξέρεις και να κινηθείς ανάλογα.

Προσπαθεί να σε γνωρίσει καλύτερα

Αν κάνει ερωτήσεις για την προσωπική σου ζωή, τα χόμπι σου και θέλει να ξέρει πράγματα για εσένα, μάλλον ενδιαφέρεται και δεν κάνει απλό small – talk.

Προθυμοποιείται να σε βοηθήσει

Δε βρίσκεις να παρκάρεις; Θα σου προτείνει όλες τις οδούς που ίσως υπάρχει θέση. Πεινάς; Θα προτείνει μέρη για φαγητό. Αν αυτό είναι κάτι που επαναλαμβάνεται, δεν το κάνει από την καλή της την καρδιά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.