CELEBRITIES MEN’S POINT

Πώς μπορούν οι άντρες να τσεκάρουν την γονιμότητα τους


JTeam

7 Δεκεμβρίου 2022

Πώς μπορούν οι άντρες να τσεκάρουν την γονιμότητα τους
Τα συμπτώματα που καλό είναι να προσέξεις, για να καταλαβαίνεις πότε έχει επηρεαστεί η γονιμότητα σου

Όσο τα ζευγάρια προσπαθούν να αποκτήσουν παιδιά σε μεγαλύτερη ηλικία, τόσο περισσότερα προβλήματα μπορεί να συναντήσουν. Γνωρίζεις ήδη πως από την ηλικία των 25 ετών, γυναίκες και άντρες αρχίζουν να έχουν μείωση στην γονιμότητα τους και οι πιθανότητες για απόκτηση παιδιού, μειώνονται.

Το γεγονός αυτό όμως, φέρνει την επιστήμη στο προσκήνιο, η οποία μπορεί να δώσει την λύση, ή τουλάχιστον να βοηθήσει όσους αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Είναι σημαντικό για κάθε άντρα ο οποίος ενδιαφέρεται να αποκτήσει οικογένεια, να γνωρίζει σε τι επίπεδα βρίσκεται η γονιμότητα του. Μη ξεχνάς επίσης πως έχεις την δυνατότητα να καταψύξεις το σπέρμα του.

Πως ακριβώς όμως μπορείς να ελέγξεις την γονιμότητα του σπέρματος σου;

Αρχικά μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό, δηλαδή ανδρολόγο-ουρολόγο και να κανείς μια ανάλυση σπέρματος, είτε στο σπίτι μπορείς να κάνεις ένα τεστ ανδρικής γονιμότητας FertilitySCORE.

Διαφορετικά υπάρχουν κάποια κυρία συμπτώματα τα οποία εμφανίζουν οι άντρες, όταν η γονιμότητα τους έχει αλλάξει, ή εμφανίζει προβλήματα και είναι τα εξής:

Αλλαγές στην ανάπτυξη των μαλλιών, οι αλλαγές στην επιθυμία του για σεξουαλική επαφή, το οίδημα στους όρχεις αλλά και τα προβλήματα στην στύση ή την εκσπερμάτιση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.