CELEBRITIES MEN’S POINT

4 απλά tips για να τριμάρεις το μουστάκι σου like a pro


JTeam

8 Δεκεμβρίου 2022

4 απλά tips για να τριμάρεις το μουστάκι σου like a pro
pexels
Το περιποιημένο μουστάκι έχει άλλη χάρη (και δικούς του κανόνες)

Αν λατρεύεις το μουστάκι σου, πρέπει να ξέρεις και όλους τους τρόπους για να δείχνει πάντα στην εντέλεια. Αν αναρωτιέσαι πώς θα πετύχεις το ιδανικό αποτέλεσμα χωρίς την τέχνη του μπαρμπέρη, οι experts σού δίνουν τα πιο απλά tips.

Για αρχή, οφείλεις να κάνεις την κατάλληλη προετοιμασία. Πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου συσκευή για τριμάρισμα, ψαλίδι, χτένα, και φυσικά χρόνο για το μουστάκι. Αν του αφιερώσεις τον απαραίτητο χρόνο, τότε το αποτέλεσμα θα είναι άκρως γοητευτικό και σωστό.

Τώρα για να συνεχίσεις και να τα πας εξίσου καλά, πρέπει να ξέρεις από πριν τι θες και να μην πηγαίνεις βλέποντας και κάνοντας. Θες να μεγαλώσεις το μουστάκι σου; Να το περιορίσεις; Αν ας πούμε θες να μεγαλώσουν οι άκρες, ψαλίδισε μόνο το σημείο πάνω από το χείλος.

Οι ειδικοί σού δίνουν άλλο ένα tip, το οποίο ορίζει ότι πρέπει να τριμάρεις την περιοχή κάτω από τη μύτη σου και να αφήσεις τις υπόλοιπες. Για τις εξωτερικές, βάλε ειδικό κερί για να τις τιθασεύσεις. Με ένα ψαλίδι, δώσε ομοιομορφία στις άκρες.

Τέλος, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κανονικό ξυράφι ή ξυριστική μηχανή. Απλά πρέπει να γνωρίζεις ότι η ξυριστική μηχανή απαιτεί μεγαλύτερη επιδεξιότητα, αλλά δίνει καλύτερο αποτέλεσμα. Αν νιώθεις μια κάποια ανασφάλεια, περιορίσου στο ξυράφι που θα δώσει ένα εξίσου καλό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.