CELEBRITIES MEN’S POINT

Χρησιμοποιείς aftershave καθημερινά - Ώρα να μάθεις τι κάνει


JTeam

29 Μαρτίου 2023

Χρησιμοποιείς aftershave καθημερινά - Ώρα να μάθεις τι κάνει
Εντάξει, σε κάνει να μυρίζεις ωραία. Για ποιον άλλο λόγο πρέπει να το χρησιμοποιείς, όμως;

Τα γένια είναι σαν το man-bun: Πάντα στη μόδα. Το ξύρισμα, όμως, είναι απαραίτητο, κι όχι μόνο για να δείχνεις τις ωραίες σου γωνίες - λειτουργεί και σαν απολέπιση, καθώς απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος από το πρόσωπο. Συνήθως, είναι ασφαλές. Στη χειρότερη περίπτωση, ίσως προκαλέσει ελαφρύ ερεθισμό. Ή έτσι πίστευες, ως τώρα. Κι είμαστε εδώ για να σου ανοίξουμε τα μάτια.

Τα μικρά κοψίματα στο δέρμα, το καθιστούν επιρρεπές σε μολύνσεις. Ευτυχώς, υπάρχει λύση και τη δίνει ένα προϊόν που χρησιμοποιείς μεν, αλλά δεν ξέρεις πώς ακριβώς λειτουργεί: To aftershave.

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι μοναδική του δουλειά, είναι να διατηρεί την επιδερμίδα καθαρή μετά το ξύρισμα. Εκτός από ωραίο άρωμα, όμως, έχει και αντιμικροβιακή δράση και σε βοηθά να απαλλαγείς από τις κοκκινίλες. Σταματά την αιμορραγία, απολυμαίνει την περιοχή και λειτουργεί σαν ασπίδα των πόρων.

Ενώ δεν είναι απαραίτητη η χρήση του, το aftershave μπορεί να είναι σωτήριο, ειδικά αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα ή ακμή. Αν επιλέξεις προϊόντα με aloe vera ή άλλα ενυδατικά συστατικά, το δέρμα σου γίνεται πιο απαλό και ηρεμεί αμέσως μετά το ξύρισμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.