COOL GREECE

Τα 5 καλύτερα beach bar που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείς


The Jennettes

3 Αυγούστου 2021

Τα 5 καλύτερα beach bar που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείς
Το καλοκαίρι επιτέλους έφτασε! Ήρθε η ώρα να βρεθούμε σε μια παραλία απολαμβάνοντας τον καφέ ή το κοκτέιλ μας, στο αγαπημένο μας beach bar. 

Το καλοκαίρι επιτέλους έφτασε! Ήρθε η ώρα να βρεθούμε σε μια παραλία απολαμβάνοντας τον καφέ ή το κοκτέιλ μας, στο αγαπημένο μας beach bar

Γιατί τα beach bars είναι ένας από τους λόγους που μας κάνουν να αγαπάμε το ελληνικό καλοκαίρι. Μας υποδέχονται από το πρωί για τις πρώτες βουτιές της ημέρας και ξεκούραση πάνω στην ξαπλώστρα, μέχρι το απόγευμα, την ώρα που πέφτει ο ήλιος και η μουσική αρχίζει να δυναμώνει. Είναι αυτές οι στιγμές που προσελκύον σαν μαγνήτης χιλιάδες κόσμο στην χώρα μας. 

Οι μουσικές επιλογές, η χαλαρή ατμόσφαιρα, η όμορφη τοποθεσία και η υψηλή αισθητική είναι μερικά από αυτά που κάνουν τα παρακάτω μαγαζιά πάνω στη θάλασσα να ξεχωρίζουν και να θέλουμε να τα επισκεφτούμε κάθε καλοκαίρι!

1. Tinos Surf Lessons, Τήνος

Το Tinos Surf Lesson στην Κολυμπήρθα της Τήνου είναι ένας συνδυασμός σχολής surf και beach bar. Εκεί, έχει δημιουργηθεί μια κατάσταση διασκεδαστική και φιλική, που εκτός από την εκμάθηση, περιλαμβάνει ένα VW campervan, το οποίο έχει μετατραπεί σε ένα μπαρ με έπιπλα παραλίας και ομπρέλες φτιαγμένες από ντόπιους καλαθοπλέκτες. Η ατμόσφαιρα είναι μοναδική, η αισθητική και η ομορφιά του τοπίου απίστευτη, ενώ αποτελεί πόλο έλξης για κόσμο από όλον τον πλανήτη κάθε καλοκαίρι!

2. Cameo Island, Ζάκυνθος

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stacy (@stacy_dlu)

Στην περιοχή του Λαγανά, το Cameo Island είναι ένα μικρό –ιδιωτικό- πλέον νησάκι. Μόλις φτάνεις πληρώνεις μια είσοδο, στην οποία συμπεριλαμβάνεται καφές ή αναψυκτικό κλπ. Στο πάνω μέρος υπάρχει ο χώρος της καφετέριας, ενώ κατεβαίνοντας κάτι σκαλάκια πηγαίνεις στην παραλία του. Η εμπειρία είναι μοναδική, καθώς νομίζεις ότι δεν βρίσκεσαι στην Ελλάδα!

3. Voukino, Μονεμβασιά

Αν ο χάρτης των φετινών σου διακοπών σε οδηγήσει στη Λακωνία, αξίζει να προχωρήσεις προς τη Μονεμβασιά και να εξερευνήσεις μερικούς άγνωστους θησαυρούς γύρω της, διανύοντας λίγα παραπάνω χιλιόμετρα. Προχωρώντας πέρα από γραφικά χωριά, θα συναντήσεις την παραλία της Χαραχιάς, η οποία υποσχόμαστε ότι θα σου κλέψει την καρδιά πριν ακόμη κολυμπήσεις στα πεντακάθαρα και καταγάλανα νερά της. 

jenny.gr

Το extra point αυτής της παραλίας είναι το Voukino Beach Bar, το οποίο σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι σε κάποιο νησί των Κυκλάδων. Συνθέτει ένα ειδυλλιακό τοπίο και προσφέρει τα καλύτερα ποτά και το πιο νόστιμο φαγητό! Εάν πας προς τα εκεί, μην παραλείψεις να κάνεις στάση. Ειδικά την ώρα του ηλιοβασιλέματος, η θέα θα σε αποζημιώσει τόσο που θα ψάχνεις για την πιο κοντινή διαμονή.

4. Hamsa, Κύθνος

Στην περιοχή του λιμανιού και πάνω στην παραλία Μαρτινάκια, ένας μικρός παράδεισος έχει ανοίξει τις πόρτες του τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος για το Hamsa, το οποίο αποτελεί ένα ειδυλλιακό bohem τοπίο, με μοναδική διακόσμηση, νόστιμο φαγητό και κοκτέιλς! Δεν θα θες να φύγεις!

5. SantAnna, Μύκονος

Πρόκειται για το πιο χλιδάτο και διάσημο beach bar της λίστας και αποτελεί και αυτό έναν «επίγειο παράδεισο», όπου δεν έχει σε τίποτα να συγκριθεί με μαγαζιά εξωτικών νησιών! Βρίσκεται στην παραλία του Πλατύ Γιαλού και τόσο η διακόσμηση, η αισθητική, αλλά και η εξυπηρέτηση είναι εξωπραγματικές. Περιλαμβάνει ένα γεμάτο μενού, με νόστιμα πιάτα, ενώ οι μουσικές επιλογές του μπορούν να σε χαλαρώσουν, αλλά και να σε ξεσηκώσουν!

Δείτε ακόμη: Ψάχνετε την τέλεια ελαφριά βάση για το καλοκαίρι; Βρήκαμε τα 10 καλύτερα foundations

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

TAGS