Διακοπές στην Ικαρία

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Διακοπές στην Ικαρία

Ένα από τα ομορφότερα, αλλά και ανεξερεύνητα νησιά του Αιγαίου είναι η Ικαρία. Μπορεί να είναι γνωστή κυρίως για τη μακροβιότητα των κατοίκων της, όμως μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα. Συνδυάζει  τη χαλάρωση με τη διασκέδαση, και γίνεται έτσι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς όλων των ηλικιών.

Αμμουδιά, καταγάλανη θάλασσα και σχεδόν εξωτικά τοπία βρίσκονται παντού. Ο κόλπος του Να, αποτελεί ένα από αυτά. Εκεί διακρίνονται τα ερείπια του Ναού της Αρτέμιδος, ενώ το φαράγγι του ποταμού Χάλαρη και η λίμνη που σχηματίζει δημιουργούν μία μαγική εικόνα. Ένας ακόμα τόπος με άγρια ομορφιά, είναι η παραλία Σεϋχέλλες, με κρυστάλλινα νερά και λευκούς βράχους να την περιβάλλουν. 

 

 

Στην Ικαρία, ένας είναι ο τρόπος διασκέδασης: Τα πανηγύρια. Οι κάτοικοι έχουν κρατήσει την παραδοσιακή μορφή τους, προσαρμόζοντάς τα, όμως, στη σύγχρονη εποχή. Όλοι χορεύουν μαζί, τραγουδούν μαζί και είναι ενωμένοι, ενώ δοκιμάζουν τις τοπικές νοστιμιές.

 

Αν και είναι πολλές ώρες μακριά από την Αθήνα, πρόκειται για τον μέρος που πρέπει να επισκεφθούμε όλοι - τουλάχιστον μία φορά!

 

Διαβάστε επίσης για το πανέμορφο Αγκίστρι

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss