10 τυχερές κερδίζουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου: «Ρίζες και φτερά: γράμματα σε γονείς»

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

10 τυχερές κερδίζουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου: «Ρίζες και φτερά: γράμματα σε γονείς»

Το βιβλίο «Ρίζες και φτερά: γράμματα σε γονείς» της  ψυχοθεραπεύτριας Ανθής Δοξιάδη από τις Εκδόσεις Ποταμός αποτελείται από μικρά κείμενα που γράφτηκαν με την πεποίθηση ότι τα δεκαοκτώ χρόνια, που δίνουμε ΡΙΖΕΣ και ΦΤΕΡΑ στα παιδιά μας για να στεριώσουν και να μπορούν να φύγουν τη σωστή στιγμή, είναι από τα καλύτερα δεκαοκτώ χρόνια και της δικής μας ενήλικης ζωής. Ενώ λοιπόν κάνουμε αυτήν τη μοναδικά σοβαρή δουλειά που πρόκειται να έχει αποφασιστική επιρροή στη ζωή τους ολόκληρη, καλό θα ήταν να περάσουμε όλοι μαζί χαρούμενα και αξέχαστα.


Αυτά τα κείμενα λοιπόν μιλούν για κάτι που δεν το βρίσκουμε συχνά γραμμένο πουθενά. Περιγράφουν το τι γίνεται πέραν του «mum και νάνι», μας θυμίζουν τη μαγευτική πλευρά αυτής της ηλικίας και μας βοηθούν να ακούμε τα παιδιά μας καλύτερα με αυτό το «τρίτο» αυτί. Δίνουν μάλιστα έμφαση στη βρεφική και μικρή παιδική ηλικία γιατί αυτή είναι η καλύτερη προετοιμασία για την υποτιθέμενη δύσκολη περίοδο της εφηβείας αλλά και για τη ζωή τους ολόκληρη.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα 10 βιβλία με τίτλο «Ρίζες και φτερά: γράμματα σε γονείς» της  Ανθής Δοξιάδη από τις Εκδόσεις Ποταμός.

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 09/03/2013 ώρα 23:59

More for you

 
 

Don't Miss