10 τυχερές κερδίζουν προσκλήσεις για την 15η Athens Xclusive Designers Week

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

10 τυχερές κερδίζουν προσκλήσεις για την 15η Athens Xclusive Designers Week
15_AXDW_

Μπείτε στην κλήρωση για να έχετε την ευκαιρία 10 τυχερές να παρακολουθήσετε μαζί με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο από κοντά τα catwalks σχεδιαστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό για το Φθινόπωρο/Χειμώνα  2014 – 2015.

Για 15η φορά ο παλμός της ελληνικής μόδας θα χτυπήσει δυνατά στην Αθήνα καθώς από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου 2014, η διεθνής εβδομάδα μόδας πραγματοποιείται για 15η φορά, στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής στη Λεωφόρο Συγγρού!

Σημαντικοί σχεδιαστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πρωτοεμφανιζόμενα ταλέντα που διαγωνίζονται στο θεσμό των New Designers Awards για σημαντικά έπαθλα, και μοναδικά παράλληλα δρώμενα συνθέτουν τη 15η AXDW.

Τα ονόματα των ταλαντούχων σχεδιαστών που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στις επιδείξεις του 15ου AXDW είναι: Atelier Loukia, Andreea Tincu & Sense, Somf, Μάκης Τσέλιος, Kωσταντίνος Μητροβγένης, Πάνος Απέργης, Αθηνά Κορδα , Patricia Adam, Άγγελος Μπρατής, Sandy Antoniou, SenseLimitedEdition, Sense_Nu, Stavrianna Georgiadi, Storydrops, Sinister, Nella Ioannou, Nene, Nicolaos Tsironis, LKC by Loukia Kyriakou, Leon, King & Queen, Blondie.e, Anastasia Dosi, 180Degrees, Toni&Guy, Marks& Spencer, Kathy Heyndels, Cacharel, TwoA’s, Ellen S. & F. Erotokritos.

Η ΑXDW συνεχίζει να προωθεί τους Έλληνες σχεδιαστές εντός και εκτός συνόρων, ενώ παράλληλα τους φέρνει σε επαφή με τις αγορές του εξωτερικού και τους εκπροσώπους τους, μέσα από ένα δίκτυο συνεργασιών με σημαντικούς φορείς του κλάδου της ένδυσης και με άλλες διεθνείς διοργανώσεις μόδας.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και μπείτε στο διαγωνισμό για να κερδίσετε 10 διπλές προσκλήσεις και να παρακολουθήστε από κοντά τα catwalks σχεδιαστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό για το Φθινόπωρο/Χειμώνα  2014 – 2015.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της διοργάνωσης μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα και τις επίσημες σελίδες της στα social media: Facebook, Twitter, YouTubeInstagramPinterest.

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 26/03/2013 ώρα 23:59

More for you

 
 

Don't Miss