Μια τυχερή κερδίζει ένα 3ημερο στην Αστυπάλαια!

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Μια τυχερή κερδίζει ένα 3ημερο στην Αστυπάλαια!
melograno

Μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό έως τις 30.09.2014 (κατόπιν διαθεσιμότητας) στις Melograno Villas, μέλος της Trésor Hotels & Resorts, της πολυτιμότερης ελληνικής συλλογής με 26 boutique ξενοδοχεία στους δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς.

Το Jenny.gr δίνει τη δυνατότητα σε έναν μεγάλο τυχερό να περάσει ένα τριήμερο χαλάρωσης και ξεκούρασης εκεί όπου το μπλε του Αιγαίου συναντά ένα πανέμορφο ελληνικό νησί, στο σημείο που θα συναντήσουμε μια από τις πιο όμορφες Χώρες της νησιωτικής Ελλάδας, στην Αστυπάλαια του ονείρου, του ρομαντισμού και των δεκάδων ομορφιών. Εκεί γεννήθηκαν οι πολυτελείς βίλλες του Melograno, που αποτελούν μέλος της Trésor Hotels & Resorts, της πολυτιμότερης ελληνικής συλλογής, με 26 boutique ξενοδοχεία στους δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς και ήρθαν για να προσφέρουν μια εντελώς διαφορετική άποψη διαμονής στην κομψή “πεταλούδα του Αιγαίου”.

Οι τρεις πολυτελείς βίλλες του Melograno βρίσκονται σε απόσταση 200μ. από την πανέμορφη Χώρα της Αστυπάλαιας. Στους χώρους τους κυριαρχούν οι λευκές και γκρι αποχρώσεις, ενώ σε κάθε μία πρωταγωνιστής είναι η εκάστοτε απόχρωση-ονομασία της βίλλας. Οι βίλλες Verde, Bianca και Ble, προσφέρουν μια πληθώρα ανέσεων στους επισκέπτες, ενώ υπάρχουν και επιπλέον υπηρεσίες on demand που σας εξασφαλίζουν την μοναδική εμπειρία διακοπών που αναζητάτε. Πάρτε το πρωινό σας απολαμβάνοντας τη θέα από την ιδιωτική σας βεράντα. Προετοιμάστε το γεύμα σας στην πλήρως εξοπλισμένη σας κουζίνα με τις κομψές Smeg συσκευές της. Περάστε στιγμές χαλάρωσης απολαμβάνοντας την θέα από το εξωτερικό τζακούζι στη βίλλα της επιλογής σας.

villa verde (3) villa ble

Melograno σημαίνει ροδιά, και παραπέμπει στο κάστρο της Χώρας της Αστυπάλαιας, όπου κάθε Δεκαπενταύγουστο, στην σκιά μιας Ροδιάς οι κάτοικοι του νησιού τιμούν τους επισκέπτες τους σε μία από τις πιο φιλόξενες γιορτές της Ελλάδας. Ως συμπέρασμα, εύκολα μπορούμε να κρατήσουμε πως στο Melograno η φιλοξενία είναι πρωταρχικός στόχος. Κι αν αναζητάτε επιπλέον δροσιά, θυμηθείτε πως σε απόσταση αναπνοής από το Melograno θα βρείτε την κεντρικότερη παραλία του νησιού, το Λιβάδι, ενώ υπάρχουν και επιπλέον αφορμές για βουτιές στον Αγ. Κωνσταντίνο, τα Καμινάκια και τις Βάτσες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.melograno.gr ή το tresorhotels.com

Tresor Logo

Ζήστε την εμπειρία των ελληνικών διακοπών, σε 26 boutique hotels στους καλύτερους ελληνικούς προορισμούς!

villa verde (2) Ο διαγωνισμός ισχύει έως την 05/06/2014 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη του νικητή θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και το όνομά του θα αναρτηθεί στο www.jenny.gr από την 06/06/2014 και ώρα 13:00.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό πατήστε 

j-contest

More for you

 
 

Don't Miss