Οι νικήτριες που κερδίζουν από ένα tablet MLS iQTab Kido για μικρούς και μεγάλους από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Τρίτη 03 Ιουνίου 2014

Τρίτη 03 Ιουνίου 2014

Οι νικήτριες που κερδίζουν από ένα tablet MLS iQTab Kido για μικρούς και μεγάλους από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ

MLS_iQTab_KidoΜπείτε στην κλήρωση για να αποκτήσετε το νέο Tablet MLS iQTab Kido αξίας 129,90€, σε μπλε ή ροζ χρώμα.

Το MLS iQTab Kido είναι το μοναδικό που έχει όλες τις παιδικές εφαρμογές και φέρνει σε αποκλειστικότητα το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε γονιό, καθώς μπορεί να επιλέξει σε ποιες εφαρμογές θα έχει πρόσβαση το παιδί του και να ορίσει την επιτρεπόμενη διάρκεια ενασχόλησής του με το Tablet. Απλό και εύκολο στη χρήση, ανθεκτικό σε πτώσεις και χτυπήματα, το MLS iQTab Kido διαθέτει οθόνη αφής 7’’ LCD IPS με τεχνολογία multi touch, δύο κάμερες (μπροστά και πίσω) για φωτογραφίες και βιντεοκλήσεις, διπύρηνο επεξεργαστή και μνήμη 8GB.

Germanos_logo

Το MLS iQTab Kido, ενσωματώνει δύο διαφορετικά περιβάλλοντα εργασίας προσαρμοσμένα στις ανάγκες μικρών και μεγάλων. Μέσω του παιδικού περιβάλλοντος, τα παιδιά σας μπορούν να παίξουν παιχνίδια, να διαβάσουν βιβλία, να τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο, και να μελετήσουν. Από το android περιβάλλον, οι ενήλικοι χρήστες μπορούν με τη φωνή τους να στείλουν email μέσω της εφαρμογής Talk&Email, να σερφάρουν στο internet, να ακούσουν μουσική, να ποστάρουν και να κάνουν comments στο Facebook μέσω της εφαρμογής Talk&Post.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και μπείτε στο διαγωνισμό για να αποκτήσετε εσείς και τα μικρά σας το νέο MLS iQTab Kido tablet σε μπλε ή ροζ χρώμα.

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 10/06/2014 στις 23:59.

More for you

 
 

Don't Miss