3 τυχερές κερδίζουν τα beach essentials από το brand "Sun of a beach" συνολικής αξίας 410 ευρώ!

Τετάρτη 03 Ιουνίου 2015

Τετάρτη 03 Ιουνίου 2015

3 τυχερές κερδίζουν τα beach essentials από το brand "Sun of a beach" συνολικής αξίας 410 ευρώ!

1

Μπείτε στο διαγωνισμό για να κερδίσετε 3 τυχερές από ένα σετ παραλίας "Sun of a beach" που περιλαμβάνει την πιο μοδάτη beach towel καθώς και summer clutch.

Πριν 2 χρόνια η Μελίνα Πίσπα & η Έλλη Ρούντου έφεραν στη μόδα την πετσέτα θαλάσσης μέσα από το Sun of a Beach - το όνομα τα λέει όλα: πρωτοτυπία, φαντασία, ευστροφία. 

2

Υφάσματα εμπνευσμένα από μεσογειακούς προορισμούς και τοπία, τις τέχνες, τη μουσική και τις τάσεις της μόδας συνδυάζονται με την πετσέτα και συνθέτουν τα ξεχωριστά προϊόντα τους -που δεν περιορίζονται μόνο στην πετσέτα θαλάσσης αλλά επεκτείνονται σε ό,τι μπορεί να αφορά το τέλειο beach look όπως τσάντες θαλάσσης, νεσεσέρ, γιλέκα-. Όλα τα υλικά είναι 100% βαμβακερά και οι πετσέτες είναι Made in Greece! Η πετσέτα, λοιπόν, γίνεται (γιατί όχι) το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ!

Δοκιμάστε την τύχη σας και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα από τα παρακάτω σετ παραλίας (πετσέτα και beach clutch στο ίδιο μοτίβο):

"Aztec" style PicMonkey Collage3

"Feline Love Aqua" style

PicMonkey Collage4

"Watch Out" style

PicMonkey Collage2

chiara

Η Chiara Ferragni ξεχώρισε την ''Watch out" πετσέτα της!

Extra beach tip: Η κάθε νικήτρια του διαγωνισμού θα κερδίσει και μία τσάντα παραλίας μέσα στην οποία δίνεται η κάθε "Sun of a beach" πετσέτα.

PicMonkey Collage7

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του Jenny.gr!

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 9 Ιουνίου στις 23:59

More for you

 
 

Don't Miss